Zerodeko Чаен Поднос Настолни Подноси за Храна Китайски Чай 2-Нива на Тавата Китайски Чай Масичка Гунфу Чаен Поднос Резервоар за масло от Чаено Маса Кунг-фу чайна Прите?

Zerodeko Чаен Поднос Настолни Подноси за Храна Китайски Чай 2-Нива на Тавата Китайски Чай Масичка Гунфу Чаен Поднос Резервоар за масло

BGN 38.51

Новинка

Продуктът е наличен

Японски чай масичка Gongfu : Можете да го използвате, за да служи на чайника и чаени чаши, които заслужат похвала на гости, а също и като изискан украса на работния плот.Ти си заслужава, така че той имал си.Държач за чай прибори в чайном колиба.Чаено ястие : да го споделите със своите приятели, семейство и колеги, които са любители на чай.Дренажна тава за вода за чай : Малък размер, той не ще отнеме много повече места, така че да можете лесно да го съхранява.Чаена чинийка Дренажен тип.Капацитет за чай вечеря : Луксозна изработка изработка и компактен размер много подходящи за лична пиенето на чай.Тава за чайника : Тава за чаени чаши красив и моден, а изборът на цвят е много проста.Японски чай масичка Gongfu : Можете да го използвате, за да служи на чайника и чаени чаши, които заслужат похвала на гости, а също и като изискан украса на работния плот.Ти си заслужава, така че той имал си.Държач за чай прибори в чайном колиба.Чаено ястие : да го споделите със своите приятели, семейство и колеги, които са любители на чай.Дренажна тава за вода за чай : Малък размер, той не ще отнеме много повече места, така че да можете лесно да го съхранява.Чаена чинийка Дренажен тип.Капацитет за чай вечеря : Луксозна изработка изработка и компактен размер много подходящи за лична пиенето на чай.Тава за чайника : Тава за чаени чаши красив и моден, а изборът на цвят е много проста.Осъществяване на Списък 1 х поднос за сервиране на чай Характеристики -изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Със сигурност можете да го използвате за отводняване на Дървена Чаено тава. -Той е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба на тавата за една чаена церемония. -Размер : 32,00 X19,00 X3,50 см. / 12,58 X7,47 X1 Чаена сервировочная чиния. -Материал : бамбук, меламиновая чаена дъска - азия чаен поднос за дома, офиса, кафене, рецепция (приемна, кабинет, чайна, конферентни зали и много други. -Цвят : както е показано на китайския чайном кафе - следобеден чай, сватба, парти, банкети и други празненства, двуслойни поднос за чай прибори. -Достатъчно пространство за поставяне на чаши, чаени ножове, тенджери и друга чаена съдове.Информация за стоки Тава за източване на чай Нашия поднос за чай, изработени от висококачествен материал, повърхността е гладка, нейната лесно растрескать, тя е здрава и не съдържа вредни вещества, която създава естественото усещане във всяко помещение.Дървена дренажна тава за приготвяне на чай Можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време. правоъгълна тава Идеален избор за подарък за чай любовник.

Най-добри сделки

Чай NFGUY Керамичен Чайник Чайник Керамична Чаша Риба Китайски Чай Кунг-фу Напитка Новинка
Чай NFGUY Керамичен Чайник Чайник Керамична Чаша Риба Китайски Чай Кунг-фу Напитка

Материал : керамика.Чай комплект : комплект от 10 теми.Процес : висока печене.Вграден отвор за филтър ви по

BGN 1.67
Чай Tuttle от сребро 3шт Репродукция Уелингтън 1940 година освобождаването на 212 (5695) Новинка
Чай Tuttle от сребро 3шт Репродукция Уелингтън 1940 година освобождаването на 212 (5695)

Състав : Чисто сребро.Възраст : 19001940 Марка : Tuttle.Създател : Таттл.Тип : Набор за приготвяне на чай / кафе...

BGN 0.67