Zerodeko Чаен Поднос Настолни Подноси за Храна Китайски Чай 2-Нива на Тавата Китайски Чай Масичка Гунфу Чаен Поднос Резервоар за масло от Чаено Маса Кунг-фу чайна Прите?

Zerodeko Чаен Поднос Настолни Подноси за Храна Китайски Чай 2-Нива на Тавата Китайски Чай Масичка Гунфу Чаен Поднос Резервоар за масло

BGN 38.51

Новинка

Продуктът е наличен

Японски чай масичка Gongfu : Можете да го използвате, за да служи на чайника и чаени чаши, които заслужат похвала на гости, а също и като изискан украса на работния плот.Ти си заслужава, така че той имал си.Държач за чай прибори в чайном колиба.Чаено ястие : да го споделите със своите приятели, семейство и колеги, които са любители на чай.Дренажна тава за вода за чай : Малък размер, той не ще отнеме много повече места, така че да можете лесно да го съхранява.Чаена чинийка Дренажен тип.Капацитет за чай вечеря : Луксозна изработка изработка и компактен размер много подходящи за лична пиенето на чай.Тава за чайника : Тава за чаени чаши красив и моден, а изборът на цвят е много проста.Японски чай масичка Gongfu : Можете да го използвате, за да служи на чайника и чаени чаши, които заслужат похвала на гости, а също и като изискан украса на работния плот.Ти си заслужава, така че той имал си.Държач за чай прибори в чайном колиба.Чаено ястие : да го споделите със своите приятели, семейство и колеги, които са любители на чай.Дренажна тава за вода за чай : Малък размер, той не ще отнеме много повече места, така че да можете лесно да го съхранява.Чаена чинийка Дренажен тип.Капацитет за чай вечеря : Луксозна изработка изработка и компактен размер много подходящи за лична пиенето на чай.Тава за чайника : Тава за чаени чаши красив и моден, а изборът на цвят е много проста.Осъществяване на Списък 1 х поднос за сервиране на чай Характеристики -изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Със сигурност можете да го използвате за отводняване на Дървена Чаено тава. -Той е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба на тавата за една чаена церемония. -Размер : 32,00 X19,00 X3,50 см. / 12,58 X7,47 X1 Чаена сервировочная чиния. -Материал : бамбук, меламиновая чаена дъска - азия чаен поднос за дома, офиса, кафене, рецепция (приемна, кабинет, чайна, конферентни зали и много други. -Цвят : както е показано на китайския чайном кафе - следобеден чай, сватба, парти, банкети и други празненства, двуслойни поднос за чай прибори. -Достатъчно пространство за поставяне на чаши, чаени ножове, тенджери и друга чаена съдове.Информация за стоки Тава за източване на чай Нашия поднос за чай, изработени от висококачествен материал, повърхността е гладка, нейната лесно растрескать, тя е здрава и не съдържа вредни вещества, която създава естественото усещане във всяко помещение.Дървена дренажна тава за приготвяне на чай Можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време. правоъгълна тава Идеален избор за подарък за чай любовник.

Най-добри сделки

HDRZR Керамичен Филтър Чай Кунг-фу Чай Чай Домашен Офис, Подарък Кутия Новинка
HDRZR Керамичен Филтър Чай Кунг-фу Чай Чай Домашен Офис, Подарък Кутия

Конструкция на покрива, топлоизолация не е горещо.филтриращо сито, за да се гарантира филтър ефект възс�

BGN 30.56
BBSJ Чай Домашна Печка Керамичен Японски Чайник Кунг-фу Пълен Комплект За Чайна Церемония Новинка
BBSJ Чай Домашна Печка Керамичен Японски Чайник Кунг-фу Пълен Комплект За Чайна Церемония

Удобен за хващане и издръжлив.Горловина чаша закруглена, за да отговарят на формата на устните.Мощен до�

BGN 1.00