npkgvia Дръжка Velvet Молив, червило, За грим, Водоустойчив Матова Линия, червило, Вино, червило, Калена (M, Един размер)

npkgvia Дръжка Velvet Молив, червило, За грим, Водоустойчив Матова Линия, червило, Вино, червило, Калена (M, Един размер)

BGN 52.11

Новинка

Продуктът е наличен

1 X Кадифе дръжка за червило. удобна и лесна : подходящ за устни, когато се прилага.Не слеживающаяся и лека ФОРМУЛА съдържа ултра-пигмент, придающий устните максимален комфорт. Гланц-червило, лесно да пада върху устните.Той е лек и Удобен.Ще забравите, че Някога нещо се Прави.Характеристики : Кръгъл цвят, мек и гладък материал.Здрава антипригарная чаша : Супер траен ефект грим на устните, антипригарная чаша и липсата на избледняване.Копринена, Мека И Елегантна. Червило с телесен цвят 15 цвята : всеки от тях може да осигури реален ефект и да доведе до пристрастяване към устните. 15 Натурални и свежи цветове е Идеално ще отговорят на вашите различни нужди в грима на устните.Той е Наситен, топъл И подобрява тена на лицето.Дръжка Velvet молив, червило, за грим, водоустойчив матова линия, червило, вино, червило, трайни размер : 14x2, 5 см (дължина х диаметър) Забележка : при различни настройки на дисплея се допуска малка разлика в размера и малка разлика в цвета се дължи на ръчно измерване на Здрава антипригарная чаша : супер траен ефект грим на устните, антипригарная чаша и липсата на избледняване.Копринена, мека и елегантна.Висока възпроизвеждане на цветовете : изработен е от специално подбрани пигменти. цвят, блясък, пълноцветен, много.Придайте на вашите устни луксозен пигментированный цвят.Мек сатен и ярки цветове придават на устните младежки вид и очарователни цветове, а също и ярко подчертават цветова линия на устните.Удобен и лесен : прилепен към устните му, когато се прилага.Не слеживающаяся и лека ФОРМУЛА съдържа ултра-пигмент, придающий устните максимален комфорт.Гланц-червило, лесно да пада върху устните.Той е лек и удобен.Ще забравите, че някога нещо се прави.1 X дръжка за нежната червило 15 цвята веществени червило : всяка от тях може да осигури реален ефект и да доведе до пристрастяване към устните. 15 натурални и свежи цветове е идеално ще отговорят на вашите различни нужди в грима на устните.Той е наситен, топъл и подобрява тена на лицето.Подходящ за различни поводи : нашата червило е много красива, елегантна и лесна за използване.Просто започнете с центъра на устните и смес от външната страна, за да се създаде естествена форма и равномерно придадат на устните обем.Той е подходящ за грим в различно време на годината, особено за посещения на офиса, пазаруване, туризъм, срещи с приятели и други случаи.Това е и най-добрият подарък за приятелки, приятелки, колеги и т.н. Характеристики : наситен цвят, мек и гладък материал.

Най-добри сделки

Течна червило FENTY BEAUTY от Rihanna Fenty Icon Velvet - Riri Новинка
Течна червило FENTY BEAUTY от Rihanna Fenty Icon Velvet - Riri

Тази пръчка ще ви помогнат да забравите за фини линии и сухота в миналото.Луксозен и устойчив течен цвят

BGN 1.33
Сладък Животни Мишка Плъх Мини Козметични Чанти за Тюбиков Червило Кожен Калъф за Червило на Притежателя Новинка
Червило Black Radiance Perfect Tone За устни, цвят Слива Орхидеи, 0,13 Грама Новинка
Червило Black Radiance Perfect Tone За устни, цвят Слива Орхидеи, 0,13 Грама

Наситени пигменти, крем, обогатен с витамин Е Хидратира и омекотява устните.Маслянистомека, крем тексту

BGN 1.59