Кутия за салфетки DFHH Калъф за салфетки за Баня, маса за Хранене, Спалня, Офис, Подходящ за салфетки, хартиени кърпички (Цвят: B)

Кутия за салфетки DFHH Калъф за салфетки за Баня, маса за Хранене, Спалня, Офис, Подходящ за салфетки, хартиени кърпички (Цвят: B)

BGN 33.12

Новинка

Продуктът е наличен

▲ Е изработена от висококачествени материали, красиви детайли и дизайн, той здрав и издръжлив. ▲ Този титуляр за хартиени кърпи предпазва хартиени кърпи за ръце от вода, прах и бактерии и по-удобен за използване. ▲ Дълголетие - Висококачествени материали дава възможност да се използват кутия за салфетки отново, декориране на вашия дом и офис;. ▲ Този продукт е изработено от масивна дървесина и се отличава с издръжливост. ▲Квадратна дупка, интелигентен дизайн, среден размер, липсата на задръствания с хартия. ▲ Е изработена от висококачествени материали, красиви детайли и дизайн, той здрав и издръжлив. ▲ Този титуляр за хартиени кърпи предпазва хартиени кърпи за ръце от вода, прах и бактерии и по-удобен за използване. ▲ Дълголетие - Висококачествени материали дава възможност да се използват кутия за салфетки отново, декориране на вашия дом и офис;. ▲ Този продукт е изработено от масивна дървесина и се отличава с издръжливост. ▲Квадратна дупка, интелигентен дизайн, среден размер, липсата на задръствания с хартия. Внимателно разработен е лесен за използване, лесно опорожняемый, лесно моющийся, много здрав и безопасен за използване.Отнася се за хартиени кърпи за ръце полотенцам в ресторанти, офиси, домове, автомобили, хотелски стаи, за да направят пространството по-спретнати.Размер на стоката : 19*13*11 смМатериал : кожа Стил : прост подходящ за : Volkswagen Применимая сцена : хол, спалня, офис, автомобил Цветова класификация : злато, кафяво, цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост /контраст на монитора и т.н. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

Най-добри сделки

Битумен лагер, Пластмасов, 1/4 Id, Pk5 Новинка
Битумен лагер, Пластмасов, 1/4 Id, Pk5

Цена за : Всеки Максимално налягане (паунд / кв инча) : 2610 Материал : Термопластична M250 Приложение : За рота

BGN 2.33