Iydamc Коровья Арка, на Фона на тематични партита във Фермата, Фонове Киара, Засводени Еластичен Фон за Декорация на Партита по повод рожден Ден, Детски Душ, Детски Фот?

Iydamc Коровья Арка, на Фона на тематични партита във Фермата, Фонове Киара, Засводени Еластичен Фон за Декорация на Партита по повод

BGN 3.00

Новинка

Продуктът е наличен

【Размер и опаковка】Размер : ширина 75 см (30 инча), височина 180 см (72 инча).Само 1 бр. засводени фон от полиестер с еластична лента, поставка за фон в пълен комплект не е включена. 【Материал】 еластична полиестерна тъкан.Този материал е достатъчно устойчив, издръжлив и моющийся, устойчиви на образуване на гънки, за многократна употреба, изключително лесен за монтаж.Суперэластичная, дори и ако вашият щанд 10 см по-голям поръчаните размер, тя ще работи. 【Забавление на тема ферма】 Преобразите декор на вашето парти с помощта на този зашеметяващ свод ферма и въведете вашия случай нотка на непринуден чар.Идеален за земеделие, ковбойских и скотных партита или детски души. 【Уникални елементи за всеки повод】 Ни фон е идеален за партита на тема крави, сватби на тема ферма или всяко друго събитие, което искате да добавите нотка на непринуден чар. Това е задължително бижу, което ще направи впечатление на вашите гости. 【Услуги】 Индивидуален дизайн (модел и размер), също може да бъде създаден по ваша заявка.Ако имате някакви съмнения, ще получите отговор в рамките на кратък период от време.С най-добри пожелания!.Представяме нашият съвсем нов Фермер фон – идеална украса за следващото парти, на детския празник или специален случай!Нашият еластичен фон - перфектният избор за всеки селски тържества, с класически ландшафтен дизайнер ферма плевнята и червено навес, който със сигурност ще ви вас и вашите гости в околността.Без значение дали търсите фон за рождения ден на вашето дете или организиране на парти по случай рожден ден на детето, нашата селска фон е идеален.Този продукт придава чар на всеки случай, подобряване на атмосферата и да прави си снимки и спомени още по-специални.По този начин, нашата Селска фон - това е гъвкав, издръжлив и лесен за инсталиране вариант за всеки случай.Благодарение на восхитительному дизайн ферма плевнята и червено хамбара той е идеален за селски тържества, детски душове и много други.Така че защо да чакаме?Поръчайте свой собствен еластичен фон днес и добавете очарователен завършек на следващия специален случай!.

Най-добри сделки

Тъмно Червен Фон С Пайети за парти, Сватба Завеса, Специални Събития, Парти, 10 метра на 10 метра Новинка
Тъмно Червен Фон С Пайети за парти, Сватба Завеса, Специални Събития, Парти, 10 метра на 10 метра

♦ Материал : Фон от 100% найлон окото с бродерии, пайети 3 mm ♦ Снимки само за показване, моля, изберете цвят

BGN 0.67