Пътни Чанти за бельо Cabilock, 100 бр, Калъфи за дрехи, Пълна с Костюми за чанти и палто, Чисти дрехи, Прозрачни * см, За съхранение на зимата, бельо, Пералня, Лесен за Почист?

Пътни Чанти за бельо Cabilock, 100 бр, Калъфи за дрехи, Пълна с Костюми за чанти и палто, Чисти дрехи, Прозрачни * см, За съхранение

BGN 3.33

Новинка

Продуктът е наличен

ТЪКАНТА, ЧАНТА ЗА ДРЕХИ - Модерен дизайн, , , доказателство и прави гардероб чист и спретнат, грижи се за дрехите си.ПАКЕТИ за ДРЕХИ - Направени от материал PEVA, който да използват.ПРОЗРАЧЕН КАЛЪФ ЗА ДРЕХИ - да се Пази от пожълтял, скомканной козината на домашни любимци или коса.ПАКЕТИ ЗА ДРЕХИ - да се Пази от пожълтял, скомканной козината на домашни любимци или коса, виси калъф за дрехи.Чанта за съхранение на КОЗИНА - идеален за магазини за дрехи, къщи, химическо чистене и други случаи.Пратката включва 100 x калъф за дрехи Особености - Материал : Торби за дрехи PEVA. - Широко за съхранение на дрехите, използвайте a за дрехите от сака за съхранение на дрехи. - Подходящ за магазини за дрехи, къщи, химическо чистене и чанти за дрехи в други случаи. - Цвят : Прозрачна рокля затваря чанти за дрехи. - Тези калъфи за дрехи, подходящи за различни дрехи, като костюми, палта и др Защитни чанти и калъфи за дрехи. - Като ги избършете вода, тези пакети за дрехи могат дълго време да останат пластмасов калъф за дрехи. - Размер : Около 150,00 X60,00 X0,10 см/58,95 X23,58 X0,04 инча калъф за дрехи. - Произведен от материал PEVA, за използване в портативни случай за окачване на дрехи.Описание на продукта Чанта за съхранение палто, в която лесно да намерите дрехи, се открива в основата за сваляне на дрехи. прозрачен калъф за дрехи тънък и прозрачен, удобен, vi, чанти за бельо Е колекция от калъфи за дрехи, произведени от материал PEVA, предназначени за използване. тъканта, чанта за дрехи е с форма на рамото от своята практика и дупки куки за закачалки.Чанта за облекло, Те многократна употреба в домашни условия.

Най-добри сделки

Чанта за дрехи за Сватбената рокля Beilite, Прахоустойчив, Калъф, Чанта За Съхранение Новинка
Чанта за дрехи за Сватбената рокля Beilite, Прахоустойчив, Калъф, Чанта За Съхранение

100% Полиестер.Внесени Цип.Машинно пране 1.Деменция=71238 инча 2 Може да се закача или да носите рокля за спец�

BGN 40.27
UXZDX 6 бр./компл. Прозрачни Калъфи За Дрехи Прахоустойчив Калъф За Дрехи Протектор Пътна Чанта От Прах Новинка
UXZDX 6 бр./компл. Прозрачни Калъфи За Дрехи Прахоустойчив Калъф За Дрехи Протектор Пътна Чанта От Прах

Защита за ризи, костюми, палта, защитете дрехите от прах и молци, защитете си дрехи от козината на животн�

BGN 1.00
[Комплект от 2] Прозрачни чанти за дрехи за танцьори с джобове Новинка
[Комплект от 2] Прозрачни чанти за дрехи за танцьори с джобове

Многофункционална подвесная чанта за дрехи – размери 18 "x 29" Тези универсални прозрачни чанти за дрехи с

BGN 2.33
Cabilock Конструкция прозрачен прозорец е много удобен за съхранение и търсене. Новинка
Cabilock Конструкция прозрачен прозорец е много удобен за съхранение и търсене.

Опазване на околната среда : Нетъкан материал нетоксичен.Прозрачна област позволява лесно да се види ка

BGN 7.47