Подвесная Чанта за дрехи, Органайзер за съхранение на чанти за дрехи С прозрачни прозорци от PVC, Калъф за дрехи, закачалки за дрехи, Прахоустойчив, Калъф за костюми, ?

Подвесная Чанта за дрехи, Органайзер за съхранение на чанти за дрехи С прозрачни прозорци от PVC, Калъф за дрехи, закачалки за дрехи,

BGN 1.67

Новинка

Продуктът е наличен

Дизайн с цип Големи торби за дрехи за съхранение Със здрава и гладка тройна цип 5 #, започваща от горе до долу, позволяват лесно да се извадят и да се мотае дрехи; с цип предпазва предмети вътре от прах, мръсотия, отпадъци, поддържане на любимата си / межсезонную дрехи свежа и без бръчки.Лесна установкивешивающие чанти за съхранение на дрехи, Произведени от екологично чист и два тежкотоварни нетъкан текстил.Идеалната дължина за костюми, Пуловери, Сака, панталони, потници и т.н. лесно Можете да зададете за няколко минути и няма нужда от кабинет или друго. Видима прозорец, Чанта за съхранение на дрехи С голям прозрачен прозорец от PVC позволяват лесно да се определи коя дрехи вътре.Защитен калъф за закачалки за дрехи Също могат да се перат, така че можете да го използвате многократно, и той ще продължи по-дълго, отколкото пакети за химическо чистене.Голяма чанта за дрехи с Големи чанти за дрехи без каса за съхранение Мерки Могат да се съхраняват около 21 бр. летни дрехи, като костюм, дълга рокля или 8 бр. зимни дълги палта Направете гардероба си по-организирани, чанта-органайзер за съхранение на дрехи може да се мотае в стандартна штанге на гардероба.Подвесная чанта за дрехи, органайзер за съхранение чанта за дрехи с прозрачни прозорци от PVC, калъф за дрехи, закачалки за дрехи, прахоустойчив, калъф за костюми, Палта, якета, шкаф за дрехи, органайзер за спални, Опаковка включва : 1x прахоустойчив калъф.

Най-добри сделки

UXZDX 6 бр./компл. Прозрачни Калъфи За Дрехи Прахоустойчив Калъф За Дрехи Протектор Пътна Чанта От Прах Новинка
UXZDX 6 бр./компл. Прозрачни Калъфи За Дрехи Прахоустойчив Калъф За Дрехи Протектор Пътна Чанта От Прах

Защита за ризи, костюми, палта, защитете дрехите от прах и молци, защитете си дрехи от козината на животн�

BGN 1.00
L-Пакет, Чанта за дрехи за сватбената рокля, удължен бял калъф за дрехи, за съхранение или за пътуване Новинка