YARNOW 5 бр. Торбички Организаторите за Пътуване, Палто, Рокля, Чанта За съхранение на Дрехи, Рамо Чанти, Якета, Чанти за рокли, Калъф За рокли, Калъф за Костюми, Чанти За ?

YARNOW 5 бр. Торбички Организаторите за Пътуване, Палто, Рокля, Чанта За съхранение на Дрехи, Рамо Чанти, Якета, Чанти за рокли, Калъф

BGN 3.00

Новинка

Продуктът е наличен

Peva. Прозрачен калъф за дрехи : Чанта за съхранение на дрехи може да почистите дрехите от козината на домашни любимци и други замърсявания.Рамо калъфи за пътуване : ПРОЗРАЧНИ калъфи за костюми - Произведени от висококачествен и надежден материал PEVA, разнообразна превъзходна здравина и практичност.Прозрачни калъфи за костюми : Дишащи калъфи за дрехи идват с усилване на отвор за закачалки, чрез което лесно се проведе със стандартни стелажи, то предотвратява попадането на дрехи.Чанти за дрехи : КАЛЪФ за дрехи - Рамото протекторите могат да се перат и използват отново.Достатъчно издръжливи при пошиве, което намалява вероятността от повреда и удължава живота.Прозрачен калъф за дрехи : С тези защитни чанти за костюми вашият гардероб ще изглежда спретнато и красиво.Осъществяване списък 5 х носене през рамо Характеристики -Размер : 60,00 X30,00 X5,00 см / 23,58 X11,79 X1 калъф за дрехи. -Цвят : бял Калъф за чанти за рокли -Материал : чанти за химическо почистване на дрехи PEVA -Чанти и калъфи за костюми могат да бъдат лесно се пере, ако не трябва да ги използвате, просто сгънете седалките за дрехи за малък размер и да се съхранява, можете да ги използвате отново за временно своята практика за дрехи. -Благодарение на дупката за дрехи, закачалки-горе, стандартният държач може лесно да се побере в домашна чанта за дрехи. -С тези торби за дрехи със защита от костюми вашият гардероб ще изглежда спретнато и калъф за костюм - красива. -Запазва дрехи сигурна, чиста и суха по време на пътуване и при съхранение на дома Чанта за съхранение на дрехи. -Подходящ е и е изключително подходящ за съхранение на палта, костюми , за да ги предпазва от нашествие .Като ежедневните предмети от бита ще ви спести много пари и място за вашите чанти за съхранение на дрехи.Информация за стоки Подвесная чанта за дрехи, е Направена от добър материал, който може да бъде практично и дълготраен при употреба.багажник-купе и багажник-купе Избран от висококачествен материал, който може ефективно.Аксесоари за дрехи Ако търсите практичен калъф за дрехи, този продукт ще се превърне за вас разумен избор.

Най-добри сделки

L-Пакет, Чанта за дрехи за сватбената рокля, удължен бял калъф за дрехи, за съхранение или за пътуване Новинка