DOITOOL 3 бр. Метална Кошница за яйца - Селска Ретро Малък Държач за яйца, Плот - Черна Метална Кошница за събиране на яйца, Готварска Кошница за съхранение на яйца, Хляб, ?

DOITOOL 3 бр. Метална Кошница за яйца - Селска Ретро Малък Държач за яйца, Плот - Черна Метална Кошница за събиране на яйца, Готварска

BGN 9.27

Новинка

Продуктът е наличен

?【Ретро дизайн】- Метална кошница за съхранение на яйца, сплетена от черна, метална тел, оригинален дизайн, в селски стил красят вашата кухня!. ?【Информация за размера на 】- Размер на кошницата за събирането на яйца от метална жица е 18,00 X12,00 X12,00 см / 7,07 X4,72 X4,72 инча, който е много подходящ за поставяне върху маса!. ?【Широко приложение】- Метална кошница за събиране на яйца може да се използва за съхраняване на яйца, плодове, зеленчуци и дребни!непременно ще улесни вашата кухненска живот!. ?【Превъзходни материали】- Мивка за пресни яйца, изработени от железни материали, които лесно ръжда и осигуряват по-дълъг живот!. ?【 Забавен подарък】- Нашия титуляр за кошница от метална жица красиво декориран, практичен и траен, е подходящ като подарък за семейството, приятелите, съседите!Носете си добро настроение!.Характеристики : - Метална кошница за събиране на яйца може да се използва за съхраняване на яйца, плодове, зеленчуци и дребни!непременно ще улесни вашата кухненска живот!- Метална кошница за съхранение на яйца, сплетена от черна, метална тел, оригинален дизайн, в селски стил красят вашата кухня!- Нашият титуляр за кошница от метална жица красиво декориран, практичен и траен, идеална като подарък за семейството, приятелите, съседите си!- Мивка за пресни яйца, изработени от железни материали, които лесно ръжда и осигуряват по-дълъг живот!Технически характеристики : - Цвят : черен - Материал : желязо и дърво - Размер : около 7,07 X4,72 X4,72 инча /18,00 X12,00 X12,00 смупаковка включва : 3 кошници за съхранение на яйца от черна метална жица.

Най-добри сделки

Голяма чугунен кухненска поставка за яйца във формата на петел Новинка
Голяма чугунен кухненска поставка за яйца във формата на петел

Нашата яйцекладушка чудесен начин за съхранение на яйца, в нея може да се побере от 12 яйца, в зависимост

BGN 29.87
Двуслойни Чекмеджето за съхранение на яйца NC Egg Rack Новинка
Двуслойни Чекмеджето за съхранение на яйца NC Egg Rack

Рафт за съхранение на яйца, голям капацитет.Купчината чекмеджета, капацитет 30 клетки, в една клетка на о�

BGN 31.47