Монтиране на Куката MroMax, Куки за дрехи от Алуминиева Сплав с Винтове, Бвп Кука за закачване на Халат за баня, Палто, ключовете и чанти, Матиран Цвят 5 бр.

Монтиране на Куката MroMax, Куки за дрехи от Алуминиева Сплав с Винтове, Бвп Кука за закачване на Халат за баня, Палто, ключовете и чанти,

BGN 4.47

Новинка

Продуктът е наличен

【Здрав】 5 парчета на стените куки за халати с винтове, произведени от алуминиева сплав, леки, трайни, устойчиви на ежедневно надраскване и предохраняющих тези куки от корозия. 【Лесно почистване】 Тези стенни куки от алуминиева сплав лесни за почистване, просто леко почистете ги, ги може да се прилага в банята си, на балкона, в спалнята, в кухнята и така нататък. 【Стилни куки】 са Изработени от алуминиева сплав, им е трудно да се прекъсне, прост и стилен куката за кърпи за ръце, може да се комбинира с много модерни декорации за дома. 【Лесна за употреба и инсталиране】 Просто я закрепете винта, лесно и удобно фиксиране на тази универсална кука за дрехи на стената. 【Широко приложение】 Идеална за съхранение на най-различни теми, като например палта, шапки, чанти, чадъри, кърпи или халати. 【Здрав】 5 парчета на стените куки за халати с винтове, произведени от алуминиева сплав, леки, трайни, устойчиви на ежедневно надраскване и предохраняющих тези куки от корозия. 【Лесно почистване】 Тези стенни куки от алуминиева сплав лесни за почистване, просто леко почистете ги, ги може да се прилага в банята си, на балкона, в спалнята, в кухнята и така нататък. 【Стилни куки】 са Изработени от алуминиева сплав, им е трудно да се прекъсне, прост и стилен куката за кърпи за ръце, може да се комбинира с много модерни декорации за дома. 【Лесна за употреба и инсталиране】 Просто я закрепете винта, лесно и удобно фиксиране на тази универсална кука за дрехи на стената. 【Широко приложение】 Идеална за съхранение на най-различни теми, като например палта, шапки, чанти, чадъри, кърпи или халати.

Най-добри сделки

Стойка за почистване, Подвесная, 16 Куки | CLN-608.00 Новинка
Стойка за почистване, Подвесная, 16 Куки | CLN-608.00

Е подходяща за използване с ултразвук почистване.Изработен с дебел ПВЦ покритие.Има двустранни скоби и

BGN 3.33