Zerodeko Ретро Декор Пиратския Декор на Дървени Сандъка Със Съкровището Реколта Ковчег За Бижута Козметична Витрина Контейнер За Съхранение на Всякаква Всячины за Би?

Zerodeko Ретро Декор Пиратския Декор на Дървени Сандъка Със Съкровището Реколта Ковчег За Бижута Козметична Витрина Контейнер За Съхранение

BGN 1.67

Новинка

Продуктът е наличен

дървен.Гладка пилинг и цялостно качество на изработката правят съхранение на бижута лесно и удобно.Материал - висококачествена дървесина, което прави ковчег дълготраен, изискан и антични.Висококачествена ковчег за бижута идеална за това, да дадем на нейното семейство, приятели, съученици и влюбени като подарък.Подходяща за съхранение на бижута, като колиета, обеци, пръстени, гривни и други малки неща.Дървена кутия можете да използвате за съхранение на всякакви всячины, опаковане малки подаръци и съхранение на бижута.Описание Тази дървена ковчег за бижута се отличава прост дизайн, в нея е много лесно да се опаковат вашите бижута.Подходящи за дома, бижутериен магазин, търговски център или някои други случаи на използване, лек и незатейлив в употреба.Тънък процеса на полиране, добра текстура, естествен материал, здрав и практичен.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : дърво.- Размер : 13. 00 X11. 00 X5. 40 см / 5. 11 X4. 32 X2. 12 инча.-Материал-висококачествена дървесина, което прави полето на здрава, изискани старинни.- Гладка пилинг и цялостно качество на изработката правят съхранение на бижута е лесна и удобна.- Дървена кутия може да се използва за съхранение на дреболии, опаковане малки подаръци и съхранение на бижута.- Висококачествена ковчег за бижута идеална за това, да дадем на нейното семейство, приятели, съученици и влюбени като подарък.- Подходяща за съхранение на бижута, като колиета, обеци, пръстени, гривни и др мелочевка.Пакетът включва 1 x кутия за съхранение.

Най-добри сделки

Огнен Феникс Пътна Ковчег За Бижута Организатор Дисплей Титуляр За Съхранение Калъф За Жени, Момичета Новинка
Сребърен Тонированная Голяма Анатомическая Ковчег за Украшения във формата На Сърце с Овална Форма Новинка
Пластмасова Прозрачна Въртяща Се В Ковчег За Бижута, Родословни За Бижута Обеци Полк Витрина, Щанд, Новинка
Гривна от Черна изкуствена кожа Avalaya /Кутия за Часовници Новинка
Гривна от Черна изкуствена кожа Avalaya /Кутия за Часовници

Причина : ден на майката, сладък 16ти рожден ден, ден на Св.Валентин.Материал : изкуствена кожа, велур.Дълж�

BGN 42.88