Оригиналната Правоъгълна легло за домашни любимци, Мек Памучен Куче на Будка с Нескользящим Дъно, Сваляща Успокояващ Диван за Малки до Средни кучета и Котки, Униве?

Оригиналната Правоъгълна легло за домашни любимци, Мек Памучен Куче на Будка с Нескользящим Дъно, Сваляща Успокояващ Диван за Малки до

BGN 1.00

Новинка

Продуктът е наличен

Те имат мека поли /памучна основа с удобни валяци, пълни с полиестер, която осигурява домашен любимец с мек място за почивка на главата.Материал : Този уникален диван за домашни любимци е изработен от висококачествена памучна плащаницата + полипропилен памук, дишащи и удобни, да си куче / котка се пази от студено на пода, блокируйте влажността на пода. Моля, проверете размера преди да купите, за да не оправдае вашите очаквания. на Тази подложка за кучета и могат да се разпаднат и да вземете със себе си при пътуване на открито.Дизайн : Успокояваща легло за кучета е нескользящее дъно, което може лесно да се фиксира на пода.Освен това, тя може да се използва на задните седалки на автомобили, мека мебел, мебели и столчета за кола и т.Чистота : Множество легло за кучета с цип, подвижна, тя може да се пере на ръка или в машината. Размери : Легло за кучета предлага в 2 размера, S : 20*15* 8 инча подходящ за малки кучета/ котки с тегло до 11 кг; M : 23*20* 8 инча подходящ за кучета / котки с тегло до 22 кг.Повърхностната тъкан здрава и устойчива към когтям за вашите домашни любимци не се задушат от летящ руно.Дизайн : Успокояваща легло за кучета е нескользящее дъно, което може лесно да се фиксира на пода.Трайни и напълно стираемые в колата, тези легла за домашни любимци осигуряват комфорт за домашни животни по всяко време на годината. Моля, проверете размера преди да купите, за да не оправдае вашите очаквания.

Най-добри сделки