Червило с каротин, като цвят, 2023 Нова червило, което променя цвета си В зависимост от температурата, за дълготрайна хидратация, без загуба на цвят за сухи напукани у?

Червило с каротин, като цвят, 2023 Нова червило, което променя цвета си В зависимост от температурата, за дълготрайна хидратация, без

BGN 1.67

Новинка

Продуктът е наличен

> [Каротини червило, като цвят] - Тази термореактивная червило автоматично променя цвета, като запазва устните хидратирана.Прозрачно желе магически начин не оставя петна по дрехите, чаши за пиене и т.н. > [Биологичното и полезно] - Специално разработен с екстракт от моркови и напълно натурални съставки за всички видове кожа и за ежедневна употреба, дори и за бременни жени. > [Защитете устните им] - Направете устните страхотно направи пълни с помощта на нашата променя цвета на червилото - полезно и удобно решение за премахване на напукани устни по всяко време!. > [Овлажняващ и не выцветающий] - Той леко пада върху ultralight и нелипкий слой, който осигурява безпроблемно нанасяне.Неговото трайно действие ще ви помогне да се постигне мекота и румяности устните и ги ползват през целия ден. > [Идеален подарък] - Коледа, Свети Валентин, чудесен подарък за вашия любим и дъщеря!. > [Каротини червило, като цвят] - Тази термореактивная червило автоматично променя цвета, като запазва устните хидратирана.Прозрачно желе магически начин не оставя петна по дрехите, чаши за пиене и т.н. > [Биологичното и полезно] - Специално разработен с екстракт от моркови и напълно натурални съставки за всички видове кожа и за ежедневна употреба, дори и за бременни жени. > [Защитете устните им] - Направете устните страхотно направи пълни с помощта на нашата променя цвета на червилото - полезно и удобно решение за премахване на напукани устни по всяко време!. > [Овлажняващ и не выцветающий] - Той леко пада върху ultralight и нелипкий слой, който осигурява безпроблемно нанасяне.Неговото трайно действие ще ви помогне да се постигне мекота и румяности устните и ги ползват през целия ден. > [Идеален подарък] - Коледа, Свети Валентин, чудесен подарък за вашия любим и дъщеря!. > Направете устните страхотно направи пълни с помощта на нашата променя цвета на червилото - полезно и удобно решение за премахване на напукани устни по всяко време! > Тази термореактивная червило автоматично променя цвета, като запазва устните хидратирана. > Той плавно пада върху ultralight и нелипкий слой, който осигурява безпроблемно нанасяне.Неговото трайно действие ще ви помогне да се постигне мекота и румяности устните и ги ползват през целия ден. > Специално формулиран с екстракт от моркови и напълно натурални съставки за всички видове кожа и за ежедневна употреба, дори и за бременни жени. > Поджмите тези устни и изглежда страхотно, както винаги!Пазете устните си влажни и секси през целия ден!Тегло : 3,8 гр Цвят : праскова, розов, положителен червен Помещение включва : 1/2 бр. х червило, за да промените цвета Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. 2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните от измерванията.

Най-добри сделки

Набор от червило за деца Lip MaskYellow Отшелушивающая, Украшающая Устните Парфюм Пръчка-Широко прилагане Новинка