3D Галактика Планета на Светлината на Луната лампа, Космически нощна светлина Топки, Подаръци, 5,6 инча светъл свят Galaxy лампа Moon Light, Захранва от USB и дистанционно упра?

3D Галактика Планета на Светлината на Луната лампа, Космически нощна светлина Топки, Подаръци, 5,6 инча светъл свят Galaxy лампа Moon

BGN 3.00

Новинка

Продуктът е наличен

【 ?Светлина пространство на планетата】 Създаване на 3 D-стъкло повърхност пространство на планетата на базата на астрономически данни от спътника на НАСА.Рана с окраската ще направи топка цветни и прекрасни.Кухи корпус с вградени led светлини, когато светлината е включена, изглежда, че той се намира в прекрасна галактика. 【✅ Лесна употреба】 Тази лампа Space Planet има вход за захранване от USB кабел, поддържа бесступенчатую регулировка на яркостта.Можете също така да използвате дистанционното управление, за да промените яркостта.Лунната светлина може да се ползва с помощта на дистанционното управление, вие ще можете да я поставите, където пожелаете. 【? Най-добрият подарък】 Когато избирате подаръци за рожден ден, годишнина подаръци, специални подаръци за нея / него, приятелите и семейството си.Вие сте загрижени, че не знаете какъв подарък да направите?Това е един невероятен подарък, той ще я / го, приятелите и семейството ви запомнят завинаги.Когато той свети през нощта, той толкова добре в тъмното. 【✴ Черна декоративна лампа】 Този нощно Space Planet могат да се използват като декоративни светлини, детска лампа, нощни осветителни тела.Красиви промяна на цветовете, дават на децата си усещане за свежест и преображение, са идеални за украса на детска стая и специални случаи. 【☎ Най-доброто обслужване】 Ако имате някакви проблеми с информацията предоставена от вас стока, моля свържете се с нас.Ние ще решим това за вас точно сега.Ние гарантираме да ви осигури най-задоволително решение. 3 D лампа galaxy moon, чудесен интериор за спални и подарък.Захранване SB и дистанционно управление (батерия в комплекта не са включени).Дистанционно управление. 3 D Галактика Планета Осветява лунна лампа.

Най-добри сделки

62698 Очила за очите Night Glo С Розов Светлинен ефект Новинка
62698 Очила за очите Night Glo С Розов Светлинен ефект

Ярко розови светещи точки.Перфектен за партита или в клубове.Изисква две батерии тип АА (включени в комп

BGN 35.89