Панти за кабинет Aracombie с подплата 1/2, 20 броя-10 Двойки, Хромирани Панти за шкафа с винтове, Самозакрывающиеся Панти за Шкафове, Кухня, Баня (Античен бронз)

Панти за кабинет Aracombie с подплата 1/2, 20 броя-10 Двойки, Хромирани Панти за шкафа с винтове, Самозакрывающиеся Панти за Шкафове,

BGN 1.67

Новинка

Продуктът е наличен

[Сгъсти материал] : Тази затворен контур на гардероба е изработен от удебелени от неръждаема стомана, за да се гарантира устойчивост.Повърхността на никелирована, не е лесно ръжда, износостойка и практичен. [Тихо отваряне и затваряне] : Самозакрывающаяся контур, лесно се открива и обхващащи шкаф, в същото време той изпълнява функцията за намаляване на шума и защита на вратите на гардероба.Плавно отваряне и затваряне, му е трудно да се залепи. [Въздушната линия] : панти от античен бронз, диаметър 1/2 " с разстояние между дупките 53 мм /2,09 инча. Затварят дверную кутия гардероба си за перфектна форма.Вградените врати на гардероба не са подходящи, моля, посочете желания от вас стил, преди да купите. [Широко приложение] : Подходящ за кухни, дверц шкафове, скринове и др В комплекта са включени 20 броя панти за шкаф със съответните винтове за лесна инсталация.Може да отговарят на вашите ежедневни нужди. [Послепродажная гаранция] : Aracombie осигурява денонощно обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, преди да закупят или не сте 100% доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим решение възможно най-скоро. [Сгъсти материал] : Тази затворен контур на гардероба е изработен от удебелени от неръждаема стомана, за да се гарантира устойчивост.Повърхността на никелирована, не е лесно ръжда, износостойка и практичен. [Тихо отваряне и затваряне] : Самозакрывающаяся контур, лесно се открива и обхващащи шкаф, в същото време той изпълнява функцията за намаляване на шума и защита на вратите на гардероба.Плавно отваряне и затваряне, му е трудно да се залепи. [Въздушната линия] : панти от античен бронз, диаметър 1/2 " с разстояние между дупките 53 мм /2,09 инча. Затварят дверную кутия гардероба си за перфектна форма.Вградените врати на гардероба не са подходящи, моля, посочете желания от вас стил, преди да купите. [Широко приложение] : Подходящ за кухни, дверц шкафове, скринове и др В комплекта са включени 20 броя панти за шкаф със съответните винтове за лесна инсталация.Може да отговарят на вашите ежедневни нужди. [Послепродажная гаранция] : Aracombie осигурява денонощно обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, преди да закупят или не сте 100% доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим решение възможно най-скоро.Функция : Това е панта за капак, не са подходящи за вградени врати на гардероба. Тихо отваряне и затваряне, копринена мекота и липса на заеданий, предпазва вратата на гардероба ви.Удебелена неръждаема стомана и обработка на настоящата никел, не е лесно ръжда, трайна.Параметри : Материал : неръждаема стомана размери : Разстояние между дупките : 53 мм/2,09" 34 мм /1,34" (Ш) 39 мм/1,54" (д), 70 мм/2,76" (Д) Бленда : 5 мм /0,2" Цвят : античен бронз комплектът включва : 20 x затворени врати пантите на шкафа с винтове.

Най-добри сделки

Шарнирные Пина National Hardware N234-880 MPB512P от Сатинированной месинг, 2 бр. Новинка
Шарнирные Пина National Hardware N234-880 MPB512P от Сатинированной месинг, 2 бр.

2 опаковки.Проектиран като заменяеми закрепване за 512 линии National.Чудесно за всеки проект "Направи си сам"

BGN 2.61
Панти National Hardware N186-916 V512RC от Сатинированной месинг, 2 бр. Новинка
Панти National Hardware N186-916 V512RC от Сатинированной месинг, 2 бр.

2 опаковки.Вълни намира щифт за придаване на завършен външен вид; Подвижни щифт за полесно инсталиране.П

BGN 3.00
GENIGW 2 елемента Морски Клас 316 Блок От Неръждаема Стомана Принадлежности Ролка Лодка Морски Инструмент Новинка
Основи на обкова 851286 Жилищни Квадратни Ъглови Панти с Подвижна Штифтом Бял Цвят Новинка
Основи на обкова 851286 Жилищни Квадратни Ъглови Панти с Подвижна Штифтом Бял Цвят

Използва се за лесно навешивания тежките врати на каси.Оборудван с подвижен штифтом за полесно теглене

BGN 4.77
Врата на панта Cosmas от полиран хром 3,5 Инча x 3,5 инча с ъгли с радиус 5/8 инча Новинка
Врата на панта Cosmas от полиран хром 3,5 Инча x 3,5 инча с ъгли с радиус 5/8 инча

Висококачествен полиран хром 5 Костяшек на пръстите.Подвижна габър.Крепежни винтове, които са включени

BGN 3.33
TEHAUX 8 бр Панти Панти от Неръждаема Стомана, Сребро Задвижваната шкаф От Неръждаема Стомана Новинка
TEHAUX 8 бр Панти Панти от Неръждаема Стомана, Сребро Задвижваната шкаф От Неръждаема Стомана

Панти от неръждаема стомана : Използват инженерни стандартен дизайн, увеличаване на площта на натоварв�

BGN 1.67
1x Стъклени Панти за душ в банята, Крепежный Шкаф, Зажимная Панти за тоалетна, Нова - (Цвят: сребрист) Новинка
1x Стъклени Панти за душ в банята, Крепежный Шкаф, Зажимная Панти за тоалетна, Нова - (Цвят: сребрист)

Цвят : Сребрист.Пакетът включва : 1 * Стъклена врата на панта (с винтове) Забележка : Истинският цвят на про

BGN 21.39