CARUILI Детски Чаршафи за легла за момичета, 2 опаковки, Чаршаф за стандартна креватчета за момичета и Матраци за деца, Меки Дишащи Комплект Чаршафи за деца от Джърси, Р?

CARUILI Детски Чаршафи за легла за момичета, 2 опаковки, Чаршаф за стандартна креватчета за момичета и Матраци за деца, Меки Дишащи Комплект

BGN 14.39

Новинка

Продуктът е наличен

?Меки кърпи : Тези кърпи за деца са изработени от памук, трико, материята е дишаща и лека, приятна за чувствителна кожа на детето, което прави сън на вашето бебе по-удобно и приятно. ✨ Е идеално : Размер на този комплект чаршафи за легла подходяща за стандартни легла или матраци за деца (52 "x 28").Еластичен ръб и джобове дълбочина 8 см надеждно закотвени кърпи за бебешко легло с дюшек, не соскальзывая. ?Пищови с цветен модел : На простынях за яслите за момичета изобразени красиви диви цветя, лайка, глухарче и пеперуди, които ще създадат естествена и романтична атмосфера във вашата детска и предизвикват любопитството на детето към природата. ❤️ Грижа Инструкции : За възможно най-дълго грижа за изпиране на тези кърпи на пишеща машина в щадящем режим с помощта на подобни цветове (не се използва белина).Те могат да се изсушават в пералната машина или на въздуха при ниска температура. ?Стоки от първа необходимост за детската : Комплект чаршафи за легла, състоящ се от 2 части, се предоставя при необходимост подмяна кърпи и е абсолютна необходимост за вашата детска регистрация.Можете да го използвате заедно с наволочками и завивки от същата колекция за декорация на детската стая. ?Меки кърпи : Тези кърпи за деца са изработени от памук, трико, материята е дишаща и лека, приятна за чувствителна кожа на детето, което прави сън на вашето бебе по-удобно и приятно. ✨ Е идеално : Размер на този комплект чаршафи за легла подходяща за стандартни легла или матраци за деца (52 "x 28").Еластичен ръб и джобове дълбочина 8 см надеждно закотвени кърпи за бебешко легло с дюшек, не соскальзывая. ?Пищови с цветен модел : На простынях за яслите за момичета изобразени красиви диви цветя, лайка, глухарче и пеперуди, които ще създадат естествена и романтична атмосфера във вашата детска и предизвикват любопитството на детето към природата. ❤️ Грижа Инструкции : За възможно най-дълго грижа за изпиране на тези кърпи на пишеща машина в щадящем режим с помощта на подобни цветове (не се използва белина).Те могат да се изсушават в пералната машина или на въздуха при ниска температура. ?Стоки от първа необходимост за детската : Комплект чаршафи за легла, състоящ се от 2 части, се предоставя при необходимост подмяна кърпи и е абсолютна необходимост за вашата детска регистрация.Можете да го използвате заедно с наволочками и завивки от същата колекция за декорация на детската стая.

Най-добри сделки

Нисък профил сгъваемо кошче Carter's by DaVinci Shamone 4 в 1 в тъмно синьо, сертифицирана Greenguard Gold Новинка
Нисък профил сгъваемо кошче Carter's by DaVinci Shamone 4 в 1 в тъмно синьо, сертифицирана Greenguard Gold

СЕРТИФИЦИРАН GREENGUARD ЗЛАТО : Този продукт е преминал задълбочени научни тестове на повече от 10 000 химическ

BGN 1.67
Чаршаф за игри, Ясла с Рибки Koi за Стандартни детски легла и матраци за деца, 28x52 инча H040144 Новинка
Чаршаф за игри, Ясла с Рибки Koi за Стандартни детски легла и матраци за деца, 28x52 инча H040144

?️【СТЕГНАТО На 360 ГРАДУСА С ПОМОЩТА на ЕЛАСТИЧНА ЛЕНТА】 В комплекта е включена 1 бр вградени детски чар�

BGN 29.71
Комплект Чаршафи за легла Little Sleepy Head и Калъфки за Деца - Микрофибър - Elephants ... Новинка
Комплект Чаршафи за легла Little Sleepy Head и Калъфки за Деца - Микрофибър - Elephants ...

100% Полиестер.Преди лягане е позабавно бебешки креватчета Little Sleepy Head със син и розов слон за момичета и м

BGN 11.71
Однотонная тъмно син Памучен Сатиновая Ясла Carter's - 52 x 28 Новинка
Однотонная тъмно син Памучен Сатиновая Ясла Carter's - 52 x 28

Памук.Плат 100% хлопчатобумажный сатен.Плътен тъмно син цвят.Подходящ за матраци за детски легла стандар

BGN 6.40