Здрави Куки за присосках за душата Nacabaty, (2 опаковки) Куки за врата венци, Куки за кухненски кърпи, лесен за инсталиране, за Многократна употреба Тежки куки на присос?

Здрави Куки за присосках за душата Nacabaty, (2 опаковки) Куки за врата венци, Куки за кухненски кърпи, лесен за инсталиране, за Многократна

BGN 2.33

Новинка

Продуктът е наличен

【ЛЕСНА инсталация】 Моля, почистете стената, за да се уверите, че тя е суха, без прах, преди да инсталирате., чанти, колани, дрехи, якета, ключодържател, шал, шапки, палта, шапки, чадър и т.Тези куки на присосках за душата са подходящи за много домакинства, лесен за инсталиране и използване. 【Забележка】Вакуум куки не може да се използва на всички порести, неравни, неравни или текстурирани повърхности, като повърхността с груб покритие, плочки от травертин, порести плочки, нешлифованный мрамор или дървени дръжки на повърхността и т.Това е многофункционално приложение, е необходимо всяко семейство.Първо, отстранете прозрачната лента от долната част на куката вакуумни вендузи, след това кликнете на куката в мястото на инсталиране и дръпнете дръжката нагоре, за да я заключите. 【Забележка】Вакуум куки не може да се използва на всички порести, неравни, неравни или текстурирани повърхности, като повърхността с груб покритие, плочки от травертин, порести плочки, нешлифованный мрамор или дървени дръжки на повърхността и т.Нашият кука на присоске също може да се използва за окачване на [врата знак] отвън на вратата. 【ПОДВИЖНА за многократна употреба и】за Да свали вендузи за стъкло, просто издърпайте дръжката, повдигнете долната част на издънка, след това изплакнете повърхността нещастници под течаща вода, за да премахнете праха и остатъците, куки за издънка може да се използва многократно като нови.Засмукване кука за баня е много лесен за инсталиране и повторно използване.Този мощен вакуум засмукване на кука са подходящи за кухненски аксесоари, като например лъжица, парцал, бъркалка, ножици, кухненски кърпи и др, както и аксесоари за баня, като кърпа, гъба, халат за баня, венец и т., Защо са избрали точно нас?. 【Никакви щети】 без Никакви инструменти, без винтове, без пробиване, издънка за душ куки лесен за използване, тя няма да навреди на носещата конструкция, и куки за душ може да се ползва с доверие. 【Стилен дизайн】 Модерен и деликатен засмукване кука, която е универсална и може да се използва навсякъде, където искате, например, по стените на банята, стъкло, кухнята, прозорци или друга повърхност, която е гладка, без прах и пукнатини, можете да инсталирате тези нещастници с куки. 【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】Тази кука за душ с вендузата, изработени от висококачествена ABS-пластмаса и каучук TUP, издържа на максимално натоварване до 15 кг. 【ПОДВИЖНА за многократна употреба и】за Да свали вендузи за стъкло, просто издърпайте дръжката, повдигнете долната част на издънка, след това изплакнете повърхността нещастници под течаща вода, за да премахнете праха и остатъците, куки за издънка може да се използва многократно като нови.

Най-добри сделки

Домино Pai Gow Снимка На Хазартната Маса Кука Декоративна Катарама Удължител Сгъваема Закачалка Новинка
Домино Pai Gow Снимка На Хазартната Маса Кука Декоративна Катарама Удължител Сгъваема Закачалка

Размер : 4,4 см х 4,4 см (1.7 инча х 1.7 инча) в сгънат вид; дължина 6,4 см (2,5 инча) в разложенном формата.Класифика�

BGN 1.00
Стенен Куки GUEROTKR, Висящи на Куки, Лепкава, Куки за Окачване, Символична Фигура на Птици, цветя и Животни Новинка
Подаръци CWI 5 x 3,5 Чугун Двойна Кука във формата на Звезда Новинка
Подаръци CWI 5 x 3,5 Чугун Двойна Кука във формата на Звезда

Размери 5 "х 3,5" Изработен от чугун.Украсена с червена звезда с дупка в центъра за окачване.Две куки за ока

BGN 1.67