Пуловер за кучета - Класически Поло, Вязаный Жилетка за кучета, Топли Зимни Дрехи за домашни любимци, Облекло за Домашни Кучета, Котки, Кученца, Kitties в Студеното врем?

Пуловер за кучета - Класически Поло, Вязаный Жилетка за кучета, Топли Зимни Дрехи за домашни любимци, Облекло за Домашни Кучета, Котки,

BGN 1.67

Новинка

Продуктът е наличен

Всеки наш пуловер е изработен от висококачествен материал и най-добра задължителни.Но преди покупката е препоръчително да се измери размерът на вашия домашен любимец. [Машинно пране] : по-Добре е ръчно пране, машинную пране подобен цвят в студена вода и сушене на перална машина. [Топло и уютно] : Пуловери за кучета, изработени от висококачествена акрилна прежда, която много се разтяга, мека и удобна за пътуване. [Чудесен подарък домашно животно] : Помислете отвор на гърба за по-удобно закрепване на каишка. [Топло и уютно] : Пуловери за кучета, изработени от висококачествена акрилна прежда, която много се разтяга, мека и удобна за пътуване.В продължение На много години Bwealth се стреми да предлага повече възможности за стоки за домашни любимци, всяка дреха е изпълнен нашите неустанными усилия за осигуряване на по-голям комфорт и красота живота на вашия домашен любимец!.Дизайн без ръкави е много удобно да се носят или да се свали.Дизайн без ръкави е много удобно да се носят или да се свали. [Средният размер] : Гърди 15,8 инча-19,6 инча, шия 13,8 инча, върти 15,8 инча.Нашите блузи са добре зашити, благодарение на гъста стежкам им е лесно да се скъса, този пуловер ще продължи с кучето си много зими.Този пуловер за кучета, предназначени само за малки кучета : чихуахуа, булдог, ши-тц, пудел, Джак-ръсел-териер, булдог, corgi и т.Повече стилове дрехи за домашни любимци и повече стоки, очакваме вашия избор!.Имаме 6 размера по избор, които са подходящи почти за всяка порода кучета или котки.Но преди покупката е препоръчително да се измери размерът на вашия домашен любимец.

Най-добри сделки