Раница за лаптоп VASCHY, Водоустойчив Многофункционален Бизнес-Раница за Колеж, Компютърна Раница за Пътуване за Мъже и Жени, Подходящ за лаптоп 15,6 инча, Черен

Раница за лаптоп VASCHY, Водоустойчив Многофункционален Бизнес-Раница за Колеж, Компютърна Раница за Пътуване за Мъже и Жени, Подходящ

BGN 3.33

Новинка

Продуктът е наличен


✔ УДОБЕН и ОБМИСЛЕН : Работно раница е триизмерен отвор конструкция на гърба, която допринася за циркулацията на въздуха и ефекта от отклоняване на топлина.
✔ Високо качество и трайност на : Външния вид на ежедневна раница е изработена от висококачествен полиестерен плат, който е водоустойчиви покрития и устойчиви на счупвания.
✔ МНОГОКРАТНО използване на Модерна раница отличен за бизнес, пътувания, екскурзии в почивните дни, пазаруване, професионална работа в офис и други дейности на открито.Раница унисекс подходяща за хора, отправляющихся в бизнес пътувания и туризъм, и може да се използва като всеки ден раница за пътуване / бизнес / почивка както от мъже, така и жени. Гладка цип и дълги плъзгачи за лесно отваряне и затваряне.Това е първокласен, лесен и великолепна раница за мъже и жени.✔ Модерен и практичен дизайн : Модерен дизайн с изкривени от изкуствена кожа и полиестер, които са трайни и водоустойчиви покрития.
✔ УДОБЕН и ОБМИСЛЕН : Работно раница е триизмерен отвор конструкция на гърба, която допринася за циркулацията на въздуха и ефекта от отклоняване на топлина.Раница е триизмерен пространствен дизайн 3 D, който може да подобри циркулацията на въздуха и подобряване на топлинно разсейване. За компанията VASCHY Vaschy - марка за активни и ежедневните хора. Раница унисекс, подходящ за възрастни, жени, мъже и бизнесмени, които трябва всеки ден да носите лаптоп със себе си на работа.
✔ МНОГОКРАТНО използване на Модерна раница отличен за бизнес, пътувания, екскурзии в почивните дни, пазаруване, професионална работа в офис и други дейности на открито.Водени от мотото "Всичко трябва да е просто и леко", Vaschy предлага широка гама от аксесоари и чанти за ежедневна употреба.
✔ПРОСТОРНА и ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА : 11,8 x 5,9 х 16,9 инча.Тегло : 0,84 кг / 1,85 паунда, капацитет : 19,4 Л.ТОЗИ ПРЕДМЕТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ.Тегло : 0,84 кг / 1,85 паунда, капацитет : 19,4 Л. Раница унисекс, подходящ за възрастни, жени, мъже и бизнесмени, които трябва всеки ден да носите лаптоп със себе си на работа.Това е първокласен, лесен и великолепна раница за мъже и жени.
✔ Високо качество и трайност на : Външния вид на ежедневна раница е изработена от висококачествен полиестерен плат, който е водоустойчиви покрития и устойчиви на счупвания.Ретро дизайнът е с правоъгълна ефективна форма с две катарами, удобно предно управление и регулируеми лямками раница, което го прави раница за лаптоп уникален и удобен в переноске.ТОЗИ ПРЕДМЕТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ.2 големи основни отделения за съраунд съхранение, 10 джоба улесняват организирането на малки предмети, 2 гъвкави странични джоба, подходящи за бутилки с вода с различни размери.2 големи основни отделения за съраунд съхранение, 10 джоба улесняват организирането на малки предмети, 2 гъвкави странични джоба, подходящи за бутилки с вода с различни размери. Отделен подплънки на отделението за преносим компютър побира лаптопи с диагонал на екрана от 13 "до 15,6".Това е идеалният избор, като ежедневна раница за мъже / жени.

Най-добри сделки

Див, див Запад, на Родео, Раница, Училищен Раница, Колеж, Пътуване, Туризъм, Модерен Раница за преносим компютър, За Жени, Мъже, Юноши, Новинка Най-добра цена
Пътен Раница GUEROTKR, Чанти За Памперси, Чанта За Памперси в Клетката и Ивица Новинка
Пътен Раница GUEROTKR, Чанти За Памперси, Чанта За Памперси в Клетката и Ивица

★ Размер на раницата за пътуване : 27x19,8x36,5 см / 10,6x7,8x14 инча ★ Материал чанти за памперси : Задната част на

BGN 37.07
Детска раница Disney, Черно-Червено Mcikey Mouse, 16 инча Новинка
Детска раница Disney, Черно-Червено Mcikey Mouse, 16 инча

Раницачанта за памперси на Дисни : Покажете любовта си към всичко на "Дисни" с помощта на тази хубава ран�

BGN 3.33
VBFOFBV Лесен Случайни раница за лаптоп за мъже и жени, Розова нечовешки животински Зебра Новинка
VBFOFBV Лесен Случайни раница за лаптоп за мъже и жени, Розова нечовешки животински Зебра

За размера Моля, потвърдете, отговаря ли на размера на раницата на вашите нужди преди да купите.Можете д

BGN 27.19