Гумено колело ръчни колички CDYD 3 Размер Без Шипове, работа на смени гума от Твърда Гума за Ръчни колички за пазаруване, ръчни Колички, Электромойки, колички, Компрес?

Гумено колело ръчни колички CDYD 3 Размер Без Шипове, работа на смени гума от Твърда Гума за Ръчни колички за пазаруване, ръчни Колички,

BGN 0.67

Новинка

Продуктът е наличен

Използването на гума осигурява бесшумность, устойчивост на износване и не се увреждат пода.Многопроцесорни детайли са добри, а качеството не се страхува от разширяването.Висока устойчивост на износване и голямо натоварване.Материал : гума + метал.Размер на продукта : 3 инча, 4 инча, 5 инча.Използването на гума осигурява бесшумность, устойчивост на износване и не се увреждат пода.Многопроцесорни детайли са добри, а качеството не се страхува от разширяването.Висока устойчивост на износване и голямо натоварване.Материал : гума + метал.Размер на продукта : 3 инча, 4 инча, 5 инча. mailto : 1 бр. х колелото Забележка : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!2. Моля, се допуска отклонение в 0-1 см от ръчно измерване.Моля, имайте предвид малките разлики в размера се дължи на разликите в измерванията ръчно.

Най-добри сделки

Ръчна Количка на колела QUESHENG Backpack с Тормозными колела Лек и Компактен Багажная Количка за Пътуване Новинка
Количка за събиране на кошници, 12 Бу, Червен Винил Новинка
Количка за събиране на кошници, 12 Бу, Червен Винил

Цена за : Всеки клип Материал : полиуретан Тип валяк : (4) Завъртане на рамка Материал : стомана Товароподе�

BGN 1.00