SOLUSTRE Регулируема Поставка За Таблета, Тенис на Държач за мобилен телефон, Поставка За основание на Телефона Скоба За Притежателя на Мобилен телефон Метална Интеле?

SOLUSTRE Регулируема Поставка За Таблета, Тенис на Държач за мобилен телефон, Поставка За основание на Телефона Скоба За Притежателя

BGN 1.00

Новинка

Продуктът е наличен

Настолна стойка за таблет : с Ергономичен дизайн и телескопична дизайн, благодарение на който се чувствам по-малко умора по време на употреба.Поставка за мобилен телефон за маса : Подходящ за офис бюрото, кабинет, хол или журнального маса.Настолна поставка за смартфон : Регулируема конструкция може да помогне за намаляване на болката в шийните част на гръбначния стълб, причинени от продължителната употреба на мобилен телефон.Десктоп за определяне на телефон : Сгъваема конструкция, удобни за съхранение и пренасяне. Притежателят на поставка за смартфон : изработен е от материал за продължителна употреба.Настолна стойка за таблет : с Ергономичен дизайн и телескопична дизайн, благодарение на който се чувствам по-малко умора по време на употреба.Поставка за мобилен телефон за маса : Подходящ за офис бюрото, кабинет, хол или журнального маса.Настолна поставка за смартфон : Регулируема конструкция може да помогне за намаляване на болката в шийните част на гръбначния стълб, причинени от продължителната употреба на мобилен телефон.Десктоп за определяне на телефон : Сгъваема конструкция, удобни за съхранение и пренасяне. Притежателят на поставка за смартфон : изработен е от материал за продължителна употреба.Пратката включва 1 х скоба от сплав Особености -Регулируем дизайн на Angel може да помогне за намаляване на болката в шийните част на гръбначния стълб, причинена от продължително използване на телефона за монтиране на стена за таблет. - Ергономичен дизайн и телескопична, което позволява по-малко се чувстват уморени, когато се използва метална поставка за телефон. - Произведен от материал за продължителна употреба, базов притежател на смартфон. - Подходящ за офис бюрото, кабинет, хол или журнального маса с регулируема стойка за таблет. - Цвят : Сребриста поставка за мобилен телефон. - Сгъваем дизайн, удобен за съхранение и пренасяне метална стойка за телефон. - Размер : Около 16 стойка за таблет за масата. - Материал : тенис на държач за мобилен телефон от алуминиева сплав.Описание на продукта стойка за компютър на масата Лесен и практичен държач за мобилен телефон, таблет, лаптоп, настолна поставка. сгъваема поставка за телефон от цели метален материал, нейната лесно да се деформира, освободете ръката по време на гледане на филми на смартфон.тенис на държач за мобилен телефон с контролиран вертикално, хоризонтално и височина дизайн, основен скоба за корпуса на телефона, прави живота по-лесен и удобен.

Най-добри сделки

Триизмерно Истеричных думите Бягай, Пуйка, Тичай с пуешко на движение - се Обажда на телефон (phr_349536_1) Новинка
Тропически Хавайски Цвете Хибискус Цвете Бирюзово-Бял Модел PopSockets С Възможност за смяна на PopGrip Новинка
Тропически Хавайски Цвете Хибискус Цвете Бирюзово-Бял Модел PopSockets С Възможност за смяна на PopGrip

Акварел фигура с добавянето на тюркоазено синя вода, или мента, хибискус.Годишният цвете бирюзовосин цв

BGN 1.33
Поставка за Притежателя на Пръстена за телефон Кити, Поставка за улавяне на Палеца за смартфон Cat, 2 елемента Новинка
Тигрови Листата на Джунглата Попсокеты в стил Бохо С възможност за смяна на PopGrip Новинка
Тигрови Листата на Джунглата Попсокеты в стил Бохо С възможност за смяна на PopGrip

Pop Grip с взаимозаменяеми капак; замяна на Pop Top на различен дизайн или напълно го махнете, за да гарантира н

BGN 6.88
3D-Колоритен Абстрактен графичен дизайн камери в стил поп-арт. - Телефонът звъни (phr_350094_1) Новинка
3D-Колоритен Абстрактен графичен дизайн камери в стил поп-арт. - Телефонът звъни (phr_350094_1)

Многофункционалност : Дръжка с телефонен пръстен позволява здраво задържане на устройството по време н

BGN 5.33
Подарък 3dRose Love Grandmalife за баба - Телефонни разговори (phr_348994_1) Новинка
Подарък 3dRose Love Grandmalife за баба - Телефонни разговори (phr_348994_1)

Многофункционалност : Дръжка с телефонен пръстен позволява здраво задържане на устройството по време н

BGN 0.33