Играчки за хамстери PATKAW Играчки за Хамстери Играчки за Хамстери Играчки за Хамстери 3шт Минава джудже хамстер Малък домашен любимец Минава джудже хамстер минава з?

Играчки за хамстери PATKAW Играчки за Хамстери Играчки за Хамстери Играчки за Хамстери 3шт Минава джудже хамстер Малък домашен любимец

BGN 2.67

Новинка

Продуктът е наличен

КОЛЕЛО за ХАМСТЕРИ - Изработени от висококачествена пластмаса за по-дълга употреба.АФГАНИСТАН : ТОПКА ЗА УПРАЖНЕНИЯ - Насърчаване на здравословни физически упражнения по безопасен начин.ИГРАЧКИ за УПРАЖНЕНИЯ с хомяками - За хамстери, един gerbil или други малки животни.АКСЕСОАРИ за ХАМСТЕРИ - Премахва скуката, повишават нивото на активност и да осигурят на вашия домашен любимец забавно място за игра.МИНИ-топка за хамстери - Можете да поставите домашен любимец в топката за бягане, да му позволи свободно да играят и да предоставя интерактивно забавление за домашни любимци и техните собственици.КОЛЕЛО за ХАМСТЕРИ - Изработени от висококачествена пластмаса за по-дълга употреба.АФГАНИСТАН : ТОПКА ЗА УПРАЖНЕНИЯ - Насърчаване на здравословни физически упражнения по безопасен начин.ИГРАЧКИ за УПРАЖНЕНИЯ с хомяками - За хамстери, един gerbil или други малки животни.АКСЕСОАРИ за ХАМСТЕРИ - Премахва скуката, повишават нивото на активност и да осигурят на вашия домашен любимец забавно място за игра.МИНИ-топка за хамстери - Можете да поставите домашен любимец в топката за бягане, да му позволи свободно да играят и да предоставя интерактивно забавление за домашни любимци и техните собственици.Осъществяване списък 6 x топката за бягане за домашни любимци Характеристики - Размер : приблизително 12x12x12 виж - За хамстери, един gerbil или други малки животни. - Премахва скуката, повишава нивото на активност и осигурява на вашия домашен любимец забавно място за игра. - Изработена от висококачествена пластмаса за по-дълга употреба. - Насърчаване на здравословни физически упражнения по безопасен начин. - Цвят : розов. - Можете да поставите домашен любимец в топката за бягане, да му позволи свободно да играят и да предоставя интерактивно забавление за домашни любимци и техните собственици. - Материал : Пластмаса. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Информация за продукта Този продукт е топката за бягане на хамстер.Изработен е от пластмаса за по-дълга употреба.Насърчаване на здравословни физически упражнения по безопасен начин.Премахва скуката, повишава нивото на активност и осигурява на вашия домашен любимец забавно място за игра.За хамстери, един gerbil или други малки животни.

Най-добри сделки

Роликовое Колело за Хамстер на Savic Новинка
Роликовое Колело за Хамстер на Savic

ВРЕМЕ на ТРЕНИРОВКА : Осигурете вашия домашен любимец необходимата стимулация с помощта на колелото Savic

BGN 0.33
SJYDQ Клетка За Домашно Хамстер Луксозна Къща Преносими Мишката Домашна Среда Decoratio Новинка
SJYDQ Клетка За Домашно Хамстер Луксозна Къща Преносими Мишката Домашна Среда Decoratio

Многопластова пързалка, може да дари на домашен любимец, поудобни и интересни впечатления.Първокласен �

BGN 60.06