Интериор на стаята с Динозаври за Момчета, Светещи в Тъмното Стикери, Стикери за стена и с Динозаври, Отпечатъци от Пръсти, Яйца, Дърво с Животни, Светещи в Тъмното З?

Интериор на стаята с Динозаври за Момчета, Светещи в Тъмното Стикери, Стикери за стена и с Динозаври, Отпечатъци от Пръсти, Яйца, Дърво

-119 %

BGN 3.19

Новинка

Продуктът е наличен

Пратката включва : 7 бр.Кажете сбогом със скучен и обикновен възел, попълнете вашата спалня или детска от магията на галактиката. стикери за стена и с динозаври, 3 бр.ЛЕКОТАТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ и ОТСТРАНЯВАНЕ на : Наклейте светещи звезди таван и динозаври в чиста и гладка стена.Ако искате да ги свали, моля, първо обдуйте стикери за стена със сешоар за няколко секунди, а след това лесно свалям ги.В мистериозния и красив рай на динозаврите хиляди звезди, подобни на безброй перлите, вграден във вселената и блестящи. представяме етикети премиум-клас, със звездите и луната, на които са изобразени звезди, планети, ракети, астронавтите.Почистване на основата и залепете към всяка гладка стена или повърхност. звезди, 8 бр.Уверете се, че етикети абсорбират светлината в рамките на 15-30 минути при включено осветление, след изключване на светлина, и очите ви ще открие вълшебния изглед на звездното небе. яйца на динозаври, 70 бр.ОБЕЩАНИЕТО ВИСОКО КАЧЕСТВО : Тези светещи звезди за таван са предназначени за осигуряване на светло и дълго на светлина, така че вие можете с часове да се насладите блещукащите светлини!Ние ви предлагаме нашите най-добри продукти, ако не сте напълно доволни от нашите набор от glow in the dark stars, просто ни кажете, ние ще решим вашите проблеми в рамките на 24 часа!.Купете си го и го дайте на децата си, нека те ще ви разкажа историята, за която те са измислили за тази снимка. точки, 13 бр. дърво, 2 бр.Как да се използва.Достойни Светят в Тъмното Стикери /Стикер За Стена За Деца/ Украса за Спални За момчета/ на Планетата за деца на Слънчевата система.ИНТЕРИОР на СТАЯТА с динозаври за МОМЧЕТА : стикери за стена с динозаврите ще ви отведе в вълшебна звездна нощ и надпис "динозавър". метеора, 5 бр.Всяко дете си представях такава картина на пространството на динозаврите, и сега ние ви помагаме да осъществите мечтите си - прехвърляне на целия светлинен тематичен парк на динозаврите в детска стая.Всяко дете, увидевшего тази снимка, в главата ти е разработила своя собствена история.Уверете се, че той е достатъчно ярък, и продължавайте да светят дълго време на тъмно.СВЕТЕЩИ В ТЪМНОТО ЗВЕЗДИ : няколко стилове, можете да комбинирате ги във всякакви комбинации, за да създадете свой собствен звездното небе.Ако искате да ги свали, моля, първо обдуйте стикери за стена със сешоар за няколко секунди, а след това лесно свалям ги.

Най-добри сделки

Пътуване Овални 6Vinyl Стикер DecalD34 Велосипед, Мотоциклет Кон Четырехколесный Под Наем Черни Писти Новинка
Пътуване Овални 6Vinyl Стикер DecalD34 Велосипед, Мотоциклет Кон Четырехколесный Под Наем Черни Писти

Указания за употреба е приложен.Премиум 7годишният винил Oracal 651.Стикер за безплатна практики.Лесно прил�

BGN 1.33
Нова Защитно покритие на Централния въздуховод, която е съвместима с BMW X4 2019-2023 (въглеродни влакна вид) Новинка