Windgro Бутилка за вода Apex Легенди Phoenix Kit от неръждаема Стомана, 27 мл, термос с широко гърло, запазва топлината или студа 800 мл (син)

Windgro Бутилка за вода Apex Легенди Phoenix Kit от неръждаема Стомана, 27 мл, термос с широко гърло, запазва топлината или студа 800

BGN 10.61

Новинка

Продуктът е наличен

(Insulation It) представлява колба с двойно изолирани стени, затворен пръстен от хранително-силикон за запазване на топлината или студа.С помощта на горещи напитки може да остане горещо до 6 часа през зимните месеци и дори да остане на студено до 24 часа в летните дни. (Неръждаема стомана) Крушка е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана и неръждаема стомана марка 304, която 100% не съдържа BPA и не е токсична.Той никога не оставя страничен привкус на метал или ръжда. (Преносим дръжка) Дръжка на капака на бутилката е изработена с по-голяма ширина, която може лесно да се побере във вашите пръсти.Корпус на бутилката също има лек гланц прахово покритие, осигуряващо удобен захват.Дори ако вспотеете, можете лесно отваряне на капака, за да започнете да пиете. (Страхотен дизайн) Разпечатки на бутилката - класически модел в играта Apex Legends. модел ясен и красив, този елегантен материал за игри и развлечения. (Сценарий за използване) Нашата бутилка е била проектирана така, че тя идеално прилепване в живота си.Можете да го използвате у дома, да вземе със себе си в училище, на работа или на фитнес, да оставите колата, да вземе със себе си в пътуване или да вземат със себе си на работа.Той е подходящ за всички видове топли и студени напитки.Той е подходящ за повечето обикновени подстаканников и достатъчно лек, за да го сложи в чантата си, когато излизате от дома си.Бутилка за вода Apex Легенди от неръждаема стомана Phoenix Kit 27 грама с широко гърло, изолирано колба, запазва топлината или студа 800 мл.

Най-добри сделки