Бутилка за вода Coolplus на Галон, Изолирано дръжка от Паракорда и 3 Капак, Кана за вода с 128 грама, Голяма Метална Неръждаема Стомана, Херметически Falsk, Студен 48 ЧАСА, Гор?

Бутилка за вода Coolplus на Галон, Изолирано дръжка от Паракорда и 3 Капак, Кана за вода с 128 грама, Голяма Метална Неръждаема Стомана,

BGN 29.86

Новинка

Продуктът е наличен

【48 часа на студено, 24 часа топла】Галлоновая бутилка за вода Coolplus с вакуумна изолация и двойни стени от неръждаема стомана 18/8 и мед покритие вътре.Тази голяма бутилка за вода може да остане топла или студена в продължение на дълъг период от време, като малко сладко лятото на всяка хапка. 【Дръжка от паракорда 4 в 1】 Този галлоновый стомна за вода е произведен от траен паракорда военен проба с мини-компас и свистком, което прави тази спортна бутилка незаменим комплект за оцеляване.Това също добавя нотка на градинска атмосфера за занимания във фитнес зала и ежедневна употреба. 【3 капачки за различни нужди】 Нашата бутилка за вода с обем 128 грама има сламен капак, нос и широка врата с дръжка.Соломинка идва с резервна, в случай че тя губи, и можете да я намажете с четка.Те не съдържат BPA и на 100% запечатани.Можете да ги използвате с доверие. 【Модерен и полезен аксесоар】 Вземете този изолированную бутилка за вода с обем 128 грама и стилно отидете в офис, фитнес зала, на парти, на плажа или в планината.Направете спорт и здравословен начин на живот, неразделна част от вашия живот. 【Доживотна гаранция】 На всички бутилки с вода Coolplus обем галон унция се разпространява доживотна гаранция.Изплакнете с вода и сапун за почистване.Не за безалкохолни напитки.Не поставяйте го в микровълнова печка, миялна машина или фризера.Подсушете за съхранение.

Най-добри сделки

Кафеена Чаша, Термос, Пътна Чаша, Чаша Кафе, Изолирано Кафеена Чаша, Семейството На Слънчогледи Новинка
Кафеена Чаша, Термос, Пътна Чаша, Чаша Кафе, Изолирано Кафеена Чаша, Семейството На Слънчогледи

★ Размер на изолирана чаша : 26x6,7 см / 10,2x2,6 инча ★ Материал изолирана чаша : Кафеена чаша е изработена от

BGN 1.00
Бутилка за чай VitaJuwel ViA Heat с двойни стени (без джемпода) Новинка
Бутилка за чай VitaJuwel ViA Heat с двойни стени (без джемпода)

ЖЕГА Е ВКЛЮЧЕНА.Тази кристален инфузионная бутилка е направена от висококачествен лабораторно стъкло �

BGN 2.67