RUTICH 100 БР Плосък Декоративна Капачка за бутилки, етикети за бутилки с двустранно принтом за Бантов за коса, суспензии със собствените си ръце или албуми за изрезки (?

RUTICH 100 БР Плосък Декоративна Капачка за бутилки, етикети за бутилки с двустранно принтом за Бантов за коса, суспензии със собствените

BGN 5.86

Новинка

Продуктът е наличен

Размер : 1 инч.Количество : 100шт Капачки за бутилки.Етикети в комплекта не са включени. Материал : Алуминий.Цвят : черен. Мотиви : чист цвят.Чисто нов, никога не е използвана!!Squished капачки създават отлични амулетики.Идеален за работи и бижута.Произведени специално за използване в занаятчийски и бижутерски проекти.Те са предназначени за използване в социалната.За да Не се раздаваш на твоя бира в бутилки.Правете висулки, обеци, магнити, гривни, използвайте scrapbooking, използвайте люверсы за закрепване на ремням - възможности за безкрайно много!.Squished капачки от бутилки придават още чар.Използвайте капачки от бутилки, за да се направи картичка DLY за вашето семейство или приятели.Каква голяма изненада!. Произведени специално за използване в занаятчийски и бижутерски проекти.От плоски капачки от бутилки може да направи висулки, обеци, магнити, гривни, използва scrapbooking, използвайте люверсы за закрепване на ремням - варианти безброй. Размер : 1 инч.Материал : Алуминий. Количество : 100 бр. Бутылочных капачки. (Етикети в комплекта не са включени).

Най-добри сделки

Комплект за създаване на стойност за живот на Хайди Свапп-Попълнете интервал-Златна фолио (90 броя) Новинка
Търговска украса Свети Ник в паметта (2006) Новинка
Търговска украса Свети Ник в паметта (2006)

Приятен скандинавски Дядо със своя чанта екстри и миниатюрна елха.Ръчна изработка.От 2006 година Художни�

BGN 1.33
Турнирните банер Game of Thrones House Stark, 18 x 60 Новинка
Турнирните банер Game of Thrones House Stark, 18 x 60

Банер на турнира Дома Старков с размер 18 "x 60".Развевайте своя флаг ghica и заявляйте своята солидарност с Д�

BGN 0.33
POPETPOP 2 елемента Пластмасова Кутия за Охлюви за Аквариумни Рибки, Размер S Новинка
POPETPOP 2 елемента Пластмасова Кутия за Охлюви за Аквариумни Рибки, Размер S

2 броя кутии за охлюви.Размер S : 2,36 х 2,36 х 1,57 инча.Отворете капака и вденьте линия в основата на stomas.Израбо

BGN 5.33