Joyiou Neno Светещи в Тъмното Фон с 15-ти Рожден Ден, Банер, Украса за момичета и Момчета, и Надпис честит Рожден Ден на 15 години, Цветни графити, Спрей Бои, Аксесоари за фот?

Joyiou Neno Светещи в Тъмното Фон с 15-ти Рожден Ден, Банер, Украса за момичета и Момчета, и Надпис честит Рожден Ден на 15 години, Цветни

BGN 1.33

Новинка

Продуктът е наличен

Технически характеристики : Размер на продукта : 5* 3 фута (59*35,4 инча, 150 * 90 см) Тегло : около 3,7 oz (105 g); В комплекта са включени : 1 банер, 1 парче въже.Може да се използва както на закрито, така и на открито, дори при вятър и дъжд.Или дайте на този приятел, който в нужда. ?【Висококачествен материал и дълготрайност】 Този банер изработен от висококачествени полиестерни влакна.Светят в тъмното - това е само предмет на фигурата. ✔️【Лесна за употреба и инсталиране】 Този банер има четири медни пръстени, разпределени в четирите ъгъла, плюс за него е достатъчно дълга, здрава въже (напомням : полюс в комплекта не са включени).Когато вашите приятели ще дойдат на парти, те със сигурност ще се почувстват жив благодарение на уникалния декор.Можете да лесно до конец, въже през тези дупки и да се мотае банер в правилното положение.Може да се използва както на закрито, така и на открито, дори при вятър и дъжд. ?【Размер】 Размер на този банер е 5* 3 фута (59*35,4 инча, 150*90 см). ? Фон за снимки : Това може да ви помогне да направите по-хубави снимки и да създаде по-уникални спомени за вашия рожден ден.Това може да поднесе изненади на вашите приятели.

Най-добри сделки

Humfoo 25th Рожден Ден Украси за Него Син и Златен Фон 25 Рожден Ден на Фонови Снимки на Бижута Новинка
Humfoo 25th Рожден Ден Украси за Него Син и Златен Фон 25 Рожден Ден на Фонови Снимки на Бижута

РАЗМЕР на 5 (W)* 3 (В) ft / (1,5 метра ширина х 1 метър височина).МАТЕРИАЛвинил; ниско тегло; може да се сгъва и ле�

BGN 1.67