Cabilock 2 елемента Гаечен Ключ Кука Ключодържател Притежателя на Метални Куки s Черни Метални Закачалки Монтиране на стена Закачалка За палто Кука за Шапки Промишлен ?

Cabilock 2 елемента Гаечен Ключ Кука Ключодържател Притежателя на Метални Куки s Черни Метални Закачалки Монтиране на стена Закачалка

BGN 3.33

Новинка

Продуктът е наличен

Черен интериор -могат да издържат на високо натоварване, него не е лесно да се деформира и да се прекъсне, така че вашите вещи няма да паднат изведнъж.ЗАРЕДЕТЕ закачалки ЗА ДРЕХИ - отлично подвесное украса на стена, врата, прозорец, както и декорация на витрини на магазини.ЗАКАЧАЛКИ ЗА ШАПКИ - са изработени от метал желязо, под формата на гаечен ключ, im УНИВЕРСАЛНА ЗАКАЧАЛКА - изработени от висококачествена железен материал, подходящ за правилното съхранение на вашите вещи.Трябва да бъде, това е един от най-добрите варианти.стенен куки за ключове.ДЕКОР на ДЕТСКА СТАЯ - носеща способност, здрав и може да бъде за бижута и обесване.Черен интериор -могат да издържат на високо натоварване, него не е лесно да се деформира и да се прекъсне, така че вашите вещи няма да паднат изведнъж.ЗАРЕДЕТЕ закачалки ЗА ДРЕХИ - отлично подвесное украса на стена, врата, прозорец, както и декорация на витрини на магазини.ЗАКАЧАЛКИ ЗА ШАПКИ - са изработени от метал желязо, под формата на гаечен ключ, im УНИВЕРСАЛНА ЗАКАЧАЛКА - изработени от висококачествена железен материал, подходящ за правилното съхранение на вашите вещи.Трябва да бъде, това е един от най-добрите варианти.стенен куки за ключове.ДЕКОР на ДЕТСКА СТАЯ - носеща способност, здрав и може да бъде за бижута и обесване.Списък на опаковки 2 x куки Характеристики - Цвят : Черен монтиране на куката. -Размер : Около 8.00 X3.00 X0.30 см/ 3.14 X1.18 X0.12 инча Практически закачалка за дрехи. - Материал : Желязо закачалка за шапки. - Висока носеща способност, нейното не е лесно да се деформира и да се прекъсне, така че вашите вещи няма да падне изведнъж с куки за шапки. - Това е незаменим нещо за тези, които имат много дрехи, да ни води подреждане на дрехите на декоративна стена. - Трайни и лесни за инсталиране на елементи на домашно закачане за по-голямо пространство на банята. - Произведен от желязната материал, различен здравина и продължителна употреба.Вие можете да бъдете спокойни, използвайки го за декор на детска стая. - Този продукт може да даде като подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи Уникалния крючку за дрехи.Описание на продукта Куки с метални орнаменти, монтиран на стената окачен на кука във формата на ключ, направен от добри железопътни материали, е добре проектирана и фино обработена. куки за окачване на дрехи, които могат да вървят добре с други домашни интериор.куки за шапки търсите практична кука за съхранение на всички всячины или дрехи?Ако вашият отговор е "да", вие може да се запознаете с нашия продукт.

Най-добри сделки

NA Монтиране на Куката Без Перфорация За Антре с монтиран на стената Кука Палто и Шапка Star Moon Creative Новинка
NA Монтиране на Куката Без Перфорация За Антре с монтиран на стената Кука Палто и Шапка Star Moon Creative

Уникален креативен стенен монтаж кука : дървен стенен монтаж на куката е направен в творчески дизайн зв�

BGN 2.67
Стойка за почистване, Подвесная, 16 Куки | CLN-608.00 Новинка
Стойка за почистване, Подвесная, 16 Куки | CLN-608.00

Е подходяща за използване с ултразвук почистване.Изработен с дебел ПВЦ покритие.Има двустранни скоби и

BGN 3.33