Стенни закачалка за ковбойских шапки Nandafer - Комплект от 3 Декоративни Стенни притежатели - Дървени Куки За подков от черен метал За Окачване на палта и шапки, Рафтов?

Стенни закачалка за ковбойских шапки Nandafer - Комплект от 3 Декоративни Стенни притежатели - Дървени Куки За подков от черен метал

BGN 0.67

Новинка

Продуктът е наличен

? Подробна информация за продукта : Комплект от 3 куки за подков.На нашите закачалки за шапки можете да поставите три любимите си каубойски шапки, шапки или леки палта. ?ПРЕДИМСТВА : Ние създадохме този изключителен комплект за съхранение и демонстрация на любимите си ковбойских шапки и запазване на тяхната форма. ? ВИСОКО качество и лесна инсталация : Изработени са от висококачествен метал и дърво, нашите комплекти куки с формата на подкова включват в себе си всички необходими съоръжения, така че да можете бързо и лесно да ги прилага към всяка стена, без да се притеснявате за процеса на инсталиране.Лесно за употреба ръководство. ? ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Знаете няколко каубои или момичета-наездниц?Това Им ХАРЕСА. ✅КУПУВАЙТЕ СЪС СИГУРНОСТ : Ако не ви харесва нашия продукт, ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите без проблеми.Добре дошли в Nandafer, да се радвате на нашия набор от куки за подков - те лесно се държат вашите каубойски шапки и са предназначени за опазване и поддържане на формата си шапки.Те изглеждат чудесно на стени от всякакъв тип.Идеален декор за любителите на вестерна / кънтри размери на продукта : 3,5 x 4 инча Размер на опаковката : 4,2 х 4,2 х 2.2 инча Материал : въглеродна стомана и дърво Цвят : черен и бял бор, В комплект включва : 3 конски обувки с дървени основи на 3 големи винт с пластмасови стената анкерами optiol 6 малки винтове Шапка в комплект не е включена БЕЗОПАСНА покупка Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно куки за обувки cowboy Horse!.

Най-добри сделки

Тел Franklin Brass OTDW04F-NIC-C С 4 Куки Над Вратата Стеллажом за съхранение, Никел Новинка
Тел Franklin Brass OTDW04F-NIC-C С 4 Куки Над Вратата Стеллажом за съхранение, Никел

Плат 0% Разполага с 4 двойни кука (8 точки за окачване) за миг съхранение за врати.Идеален за използване в п

BGN 11.24