Fabunity Синтетични Къдрава Перуки За Черни Жени, Кратък Къдрава Перука С Бретон, Перуки, Дълги до раменете За Жени 14 Инча (T4-30)

Fabunity Синтетични Къдрава Перуки За Черни Жени, Кратък Къдрава Перука С Бретон, Перуки, Дълги до раменете За Жени 14 Инча (T4-30)

BGN 1.00

Новинка

Продуктът е наличен

❶ 【Материал ПРЕМИУМ-КЛАС】 : Къси синтетични перуки за черни жени От синтетични влакна, устойчиви на висока температура, които не само осигуряват продължителна употреба перука, изглежда естествено и нежно на допир, но и подобряват начина си на живот, усещане за вкус, социален статус. ❷ 【Един размер подходящ за всички】 : Къса перуки за черни жени, размерът на шапки-M (около 21,5 "-22'), и в рамките на перуката има две изравняващи апликации, с помощта на които можете да увеличите удобно облегать главата си, така че да можете бързо да се адаптира към вашите предпочитания и никога не се притеснявате за размера на главата. ❸ 【Различни случаи носене】 : Къдрава синтетични перуки, Подходящи за Хелоуин, концерти, тематични партита, сватба, Свети Валентин и на модно ревю, срещи и всякакви други случаи.Също така е подходящ за ежедневно носене, с него ще получите реалистичен и естествен вид. ❹ 【Професионален дизайн】 : Къса къдрава перуки за черни жени са с дължина 16 см при выпрямлении и 14 инча при завивке.Черна къдрава перука много буйни, специално проектиран да изглежда абсолютно естествено.Вашият избор - това е не просто перука, но и начин на живот. ❺ 【ПРЕДИМСТВО】 : Къса къдрава перука Не добри.когато, не спутывается, меки и удобни свойства го улесни носенето. 1. Да Не се пръска вода с гел и восък от перука, може да доведе до омазняване на перука. 2. Не използвайте заколку за коса, от страх, че това може да нарани окото. 3. Бъдете нежни и търпеливи с чесане на перуки.А дълги перуки трябва да се вържете отгоре надолу. 4. След употреба, поставете ги обратно в кутията. 5. Ако след продължителна употреба косата се бърка, използвайте нежирную течност за грижа за перука.

Най-добри сделки

келла киила Къса Къдрава Перуки Новинка
келла киила Къса Къдрава Перуки

Кратък къдрава перука в стил афро Материал : Нашите естествени къса черна къдрава перуки, изработени от

BGN 11.19
Пълен перука от необработени човешки коси My Tresses Purple Label HH Jolene (NBRN) Новинка
Пълен перука от необработени човешки коси My Tresses Purple Label HH Jolene (NBRN)

100% необработени човешки коси Отбеливайте, боядисват и персонализирате Мек, естествен блясък.Лесно се п�

BGN 0.33
Горната лейси носи етикет за услугата е част отпред, плосък лейси покритие, HD прозрачен ADELAIDE (613) Новинка
Горната лейси носи етикет за услугата е част отпред, плосък лейси покритие, HD прозрачен ADELAIDE (613)

Поширока лейси част, завязанная ръчно Допълнителни дантелен ръб, обвързани ръчно.Довършителни без бабу

BGN 2.33
Перука от човешки косъм с вълнообразни предната част на DOJA BEAUTY, плътност 150% за черната жени (20 инча) Новинка
YFQHDD Красив Естествен Къдрава Черна Мъжка Перука Къса права Коса Наклонена Бретон Перука Реалистичен Новинка
Docrit Синтетични Косми на Дантели Перуки за Черни Жени, 13x6 Вълна Вода Перука Предварително Оскубани 150% Плътност на Влажни и Къдрави Новинка Най-добра цена