МЕЙВИС LAVEN 2 Цвята ABS Сгъваема Поставка за Перука, Пластмасова Поставка За дисплея на Перука е Лесна Поставка За демонстрация Шиньонов, Сгъваема Перука, Държач за ша?

МЕЙВИС LAVEN 2 Цвята ABS Сгъваема Поставка за Перука, Пластмасова Поставка За дисплея на Перука е Лесна Поставка За демонстрация Шиньонов,

BGN 14.61

Новинка

Продуктът е наличен

✔ Леки здрави материали ABS, им е лесно да се деформира, те са здрави за използване.лек и преносимост лесно да ги носите със себе си и задържи, не утяжеляйте пътна чанта или куфар по време на пътуване. ✔ Също така за сушене на перуки на въздуха след измиване.Идеален за измиване, подсушаване, подреждане, се определя на място и разглаживается за по-лесно съхранение. ✔ Сгъваема конструкция, лесна за сглобяване и съхранение.Идеален за професионална употреба в салона или у дома. ✔ Пазете перуки, когато те не се използват, да ги защитават от деформация; Выставляйте различни перуки в магазина в най-красива форма, за да привлекат купувачи. ✔ Независимо от това, дълъг имате перука, къси или със средна дължина, извратени, вълнообразни или директно, това е идеалната платформа за полагане на великолепие под формата на tip top!.Характеристики : Лесни издръжливи материали от ABS-пластмаса, лесно се деформира, са в употреба.Също така за сушене на перуки на въздуха след измиване.Сгъваема конструкция, лесна за сглобяване и съхранение.Идеален за измиване, подсушаване, подреждане, се определя на място и разглаживается за по-лесно съхранение.Идеален за професионална употреба в салона или домашна употреба.Параметри : Тип на продукта : стойка за перука Материал : ABS Допълнителни цветове : лилаво, черно Количество : 1 бр. Размер : прибл. 30 см / 11,8 инча Осъществяване списък : 1 х поставка за перука.

Най-добри сделки

Перука от изкуствена кожа в дантели Perfect Hair Line 13X4 JENISSE (DR2/CINWN) Новинка
Перука от изкуствена кожа в дантели Perfect Hair Line 13X4 JENISSE (DR2/CINWN)

Предна част 13 "X 4" изцяло свързана ръчно.Леко прозрачна дантела с висока разделителна способност от ухо �

BGN 1.00