USUCHBEAUTY 13x6 Директни Перуки от Естествена Коса на Дантели HD Прозрачен Перука от Естествена Коса на Дантели 180% Плътност Бразилски Перуки от Естествена Коса за черни ж?

USUCHBEAUTY 13x6 Директни Перуки от Естествена Коса на Дантели HD Прозрачен Перука от Естествена Коса на Дантели 180% Плътност Бразилски

BGN 2.00

Новинка

Продуктът е наличен

Швейцарско дантела с високо качество, прозрачно, меко и удобно.Меки, естествени и здравословни.Косата може да продължи много дълго, това зависи от това как за тях се грижат.Вие ще бъдете блестящи в U Such Beauty!. Времето изтича, красотата остава, е : U such Beauty разчита на безкрайната на лов за красота и се стреми да замени красотата на средства за коса.Всички наши коса с естествен черен цвят. 24 часа обслужване винаги в очакване.Отнасяйте се към него като към собствената си коса и много добре се грижат за тях.Предварително выщипанные избелен възли от естествени детски коса.когато и не спутывается. 100% необработени естествени коси.Той е подходящ за всякакви ситуации, като например парти, рожден ден, празник, сватба и вашето ежедневие. ?【HD синтетични косми на дантели Перуки, изработени от човешка коса Материал】 : 100% необработен 10 A бразилски Естествени косата прави Синтетични косми на дантели Перуки, изрязани младите момичета-донор. Голямо пространство за пробора може да гребен, където пожелаете.Дълбоко разделена по средата предоставя по-голяма свобода при създаването на страната или в средната част, осигуряват повече естествена прическа.По този начин, те се съхраняват в продължение на 1 година.Отпред има детски косата, благодарение на което те изглеждат по-естествено, тъй като вашата собствена коса.На два пъти сме проверяваме всеки продукт, преди да изпратите, за да ви осигури отличен търговски опит. Бързото време за доставка и високо качество на услугата : бърза доставка в рамките на 2-4 дни.Естествено и невидимо.Бърза доставка в рамките на 2-4 дни, 24 часа обслужване на клиенти е Винаги чакат, имате ли нужда от перуки за коса или не, възстановяване или замяна и без причина в рамките на 30 дни.Леко обезцветени възли, незабележим и естествен. ?【Качество перуки от пряка човешка коса 】 : Всички перуки отговарят дължина на 100% , плътност на 180%, перуки от преките дантелен челен човешки коси, пълни с гъста, без разделяне на краищата, са много блестящи. ?【Бързо време за доставка и високо качество на обслужване】 : Всички перуки за коса са доставени FBA. Средният размер на 22,5 инча, регулируеми бретельки с 4 фиксирани расческами.Не са малки, удобни за кожата.След това може да се измие и кондиционировать ги овлажняващи средства за грижа за косата най-малко на всеки 1-2 седмици.Ние бележим дължината на косата, така че те попадаха, след това се измерва от върха до върха, вместо да ги измери пряко.И не положи косата си прекалено често, прекалено много, в противен случай косата лесно пересушатся и да бъдат повредени възли.Не забравяйте, че оставете косата да изсъхне по естествен път. След като сте се слага коса, преди миене внимателно распутайте техните ръце.

Най-добри сделки

Перука-перука Ракел Уелч, предупреждение за флирте, Rl11/25 от Hairuwear Новинка
Перука-перука Ракел Уелч, предупреждение за флирте, Rl11/25 от Hairuwear

Прозрачна дантела отпред от виска до виска за стайлинг с отворени очи.Индивидуално усукани влакна в шир

BGN 154.13
Висок клас предна завързана перука от естествена човешка коса Remy, естествен директен цвят 4 Новинка
Висок клас предна завързана перука от естествена човешка коса Remy, естествен директен цвят 4

име на магазина продавач : Da Jun, 100% естествени човешки косми от полипропилен.Дължина на косата това е дъл

BGN 2.67
DaMohony Кратък права черна перука-боб с бретон, естествен директен синтетични перука за жени и момичета Новинка
Сензационно косата - ефектен перука с превръзка на главата 001 (1) Новинка
Сензационно косата - ефектен перука с превръзка на главата 001 (1)

Удобни и дишащи превръзка на главата е приложен.Превръзка на главата е изработена от плат CoolFit, която ак�

BGN 10.42
Перука от човешки косъм с вълнообразни предната част на DOJA BEAUTY, плътност 150% за черната жени (20 инча) Новинка
удобна система косата подмяна на Сверхтонкой кожата uniwigs за мъже, Перука от косопад (6 (светло кафяво)) Новинка
удобна система косата подмяна на Сверхтонкой кожата uniwigs за мъже, Перука от косопад (6 (светло кафяво))

Ако имате нужда от някакви други цветове и нестандартни размери, моля свържете се с нас в свободното си �

BGN 106.13