DOITOOL 120 Бр Жично Кука за дрехи на Мини-Чаши за Кафе Метална Кафеена чаша Мини-Малки Куки, Куки за окачване на Метални Куки на Стената Куки Ретро Куки Стенни Полк Кука ?

DOITOOL 120 Бр Жично Кука за дрехи на Мини-Чаши за Кафе Метална Кафеена чаша Мини-Малки Куки, Куки за окачване на Метални Куки на Стената

BGN 13.71

Новинка

Продуктът е наличен

Детски Стенен Куки : Можете да използвате тези куки в различни места, като например антре, спални, гардероби, кухни, бани.Куки за steins : ✨ Малки стенни куки са подходящи за окачване на палта, чанти, раници, ключодържатели, шапки, колани, чаши, чадъри и много други.Кука за ключове : ✨ Тези куки за кърпи са изработени от желязната материали, твърди и трайни, им е трудно да се прекъсне, те са устойчиви на корозия.Закачалка за чаши кафе на стената : Прозрачен и красив текстурный куката е идеален за всяка стена, което води в ред вашия дом и да ви донесат приятни усещания от заявлението.Куки за ключове на стената : Можете да използвате тези куки в различни места, като например антре, спални, гардероби, кухни, бани.Съдържание на пакета 120 х стенни куки Характеристики - Размер : 3.60 X2.00 X0.50 см / 1.41 X0.79 X0 куки за окачване. -Материал : Железни куки за фермерска къща - Цвят : черни куки в селски стил - Изчистен стил, красива и елегантна текстура, малки стенни куки ще прост стил на вашия домашен крючкам за шапки. - Тези куки с гладки ръбове не поцарапают и няма да навредят на вашата дрехи и други предмети, декоративни куки за захващане на неща. - Стенен куки са предназначени за окачване на малки предмети и са идеални за домашно съхранение и организиране на стените куки за чанти. Можете да използвате тези куки в различни места, като например антре, спални, гардероби, кухни, бани и т.н., Закачалка за дрехи. - Куки за дрехи, са лесни за монтиране в масив дърво или дървени шипове, може да се монтира на стена, шкафове или вратата, закачалка за дрехи, стенни.Описание на продукта Стенен държач за чаши кафе на Добре изработени железни куки са трайни и издръжливи, привлекателни на външен вид и в хармония с декора на вашия дом.реколта кафеена чаша Тези малки стенни куки притежават висока носеща способност, можете да ги използвате за декорация и закачване, подходящ за дома, офиса, гаража и много други.

Най-добри сделки

Завъртане на куката за трековой багажник Taylor & Ng-Алуминиев, 4 инча Новинка
Завъртане на куката за трековой багажник Taylor & Ng-Алуминиев, 4 инча

Завъртане на куката, разработен Taylor & Ng, е един от найуниверсални куки за съхранение на прибори.Можете да

BGN 48.32